M'Ali'ce özür, "Artık sosyal medyadan yürümeyeceğim"

    Şarkıcı Ece Ronay'ın taciz iddiasında bulunarak mahkemeye verdiği ve hakkında iki ay süreyle tedbir kararı aldırdığı Mehmet Ali Erbil, kamuoyundan özür diledi. Ünlü şovmen, "Bundan sonra sosyal medyada yürümeyeceğim" sözleri ise şaşkınlık yaşattı.

    M'Ali'ce özür, "Artık sosyal medyadan yürümeyeceğim"
    13 Ekim 2021 - 11:25
    Sosyal medya fenomeni şarkıcı Ece Ronay, klibinde rol alanMehmet Ali Erbil'in kendisini taciz ettiğini belirterek,Instagram hesabından ünlü şovmene ait olduğunu iddia ettiği mesajları ve ses kayıtlarını yayınlamıştı.

    Sunuculuk yapacağı İbrahim Tatlıses konserinin öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mehmet Ali Erbil, magazin gündeminden düşmeyen olay hakkında konuştu.
    64 yaşındaki şovmen, "Bundan sonra birine destek olur musunuz?" sorusuna, "Daha ince eleyip sık dokurum. Eleyip sık dokumadığımın farkına vardım. Bir tek yanlışım o. İyice bakmadığım için kamuoyundan özür diliyorum. Zaten bitti gitti kapandı" cevabını verdi.

    "Sosyal medyayı defterden kapattım mı diyorsunuz?" sorusuna esprili bir şekilde "Sosyal medyada çok oyalanıyorum, çok eğleniyorum. Abimin kız arkadaşlarına yazıyorum. 'Hadi ya' diyor. Ne çektiysem bu sosyal medyadan çektim" ifadelerini kullandı.



    Yetenekli asistan 50 bin lira teklif etti

    Geçtiğimiz hafta Çağlayan Adliyesi'nden çıkarken açıklama yapan Ece Ronay, "Erbil'in asistanı gizli numaradan arayarak 50 bin TL teklif etti. Zaten yaptıklarının suçunu da asistanına ve menajerine atmaya çalıştı ama ses kayıtlarını da mı asistanı attı? Asistanı çok yetenekli bir insanmış" demişti.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum