Loto talihlisi, 1 ayda 29 milyon lira harcadı

    Almanya'da lotodan 9 milyon 900 bin euro kazanan Dortmundlu Kürşat Yıldırım, bir ayda parasının 1,5 milyonunu harcadı. Berlin’i gezen Kürşat, Gucci ve Versace gibi lüks mağazalardan çıkmıyor.

    Loto talihlisi, 1 ayda 29 milyon lira harcadı
    04 Aralık 2022 - 16:31
    Almanya'nın Dortmund kentinde yaşayan ve vinç operatörlüğü yapan Kürşat Yıldırım, lotodan kazandığı 9 milyon 900 bin euroyu (194 milyon lira) ne yapacağını şaşırdı. Her gün Alman Bild Gazetesi'yle dolaşan, kendisiyle buluşmak isteyen diğer gazetecilerden para isteyen ve sürekli para harcayan 42 yaşındaki Çiko lakaplı Kürşat Yıldırım'ın servetinden 1.5 milyon euro (29 milyon lira) eridi.

    BABASINA MERCEDES ALDI

    Berlin'de Bild'in yayıncısı Axel Springer Haus'u ziyaret eden Kürşat Yıldırım, burada kendisine “Bu hızla gidersen paran bir yılda biter“ diyen TV yapımcılarına “Ben her gün Ferrari almıyorum ya“ yanıtını verdi. Babasına son model bir Mercedes S de alan Kürşat, Berlin'de de 6000 Euro'luk elbise alışverişi yaptı.



    Türk semti Kreuzberg'i gezen ve gittiği yerlerde “Beni tanımadınız mı, ben loto milyoneriyim. Dortmund'dan, hani şu meşhur olan“ diyen Kürşat Yıldırım, her hareketini filme aldırıp yayınlattırıyor ve medyatik olmaktan çok memnun.

    GUCCI VE VERSACE'DEN ÇIKMIYOR

    Yaklaşık iki ay önce parasını aldıktan sonra Rolex saat, Ferrari ve Porsche satın alan, ardından da Prada, Gucci, Versace gibi lüks mağazalardan alışveriş yapan Kürşat, babasına aldığı Mercedes'le birlikte 1,5 milyonu harcadı bile.

    Kürşat'ın bu hızla gitmesi halinde, 2023'ün yazının başında parasının bitmesi bekleniyor. Lüks tüketime dalan Kürşat, Kreuzberg'de de Türk restoranlarında karnını doyuruyor.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum