• Reklam

Kuzeyli başkanlardan İzmir Esnaf Odası Başkanı Yalçın Ata'ya ziyaret

İzmir Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, beraberinde Bergama ve Dikili Oda Başkanları ve AK Parti Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Yalçın Ata'ya tebrik ziyaretinde bulundu.

Kuzeyli başkanlardan İzmir Esnaf Odası Başkanı Yalçın Ata'ya ziyaret
18 Ağustos 2023 - 11:02 - Güncelleme: 18 Ağustos 2023 - 11:05

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, " Esnafımız her zaman baş tacımız, bölgemizdeki esnaf odaları ile birlikte bu ziyaretimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bergama Belediyesi olarak geçmişte olduğu gibi bundan sonraki süreçlerde de esnafımızın yanında olacağız ve gereken tüm desteği vermeye hazırız. Sayın Yalçın Ata'ya görevinde başarılar dilerim" dedi.

ODA BAŞKANLARINDAN HAKAN KOŞTU'YA TEŞEKKÜR

Bergama Şoförler Odası Başkanı Mehmet Kızıltaş, Bergama Demirciler Odası Başkanı Özcan Ala, Bergama Bakkallar Odası Başkanı Mehmet Salim Söyler, Bergama Kahveciler Odası Başkanı Kazım Kızılcaoğlu, Bergama Lokanta Kebapçı ve Benzerleri Esnaf Odası Başkanı M. Kemal Bayrakdarlar, Bergama Berberler Odası Başkanı Emrah Gençoğlu, Bergama Sergiciler Odası Başkanı Süleyman Türkoğlu, Bergama Marangozlar Odası Başkanı Hasan Çoban, Bergama Terziler Odası Başkanı Yusuf Kurtuldu, Dikili Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Levent Bağçıvan, Dikili Şoförler Odası Başkanı Doğan Çakır ziyareti organize eden Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu'ya teşekkürlerini iletirken Bergama'yı büyütmek için tüm fedakârlıklara hazır olduklarını ve iyi bir gelecek bırakmak için ne gerekiyorsa onu yapacaklarının altını çizdiler.

YALÇIN ATA: 'BERABER OLMAYA HAZIRIZ'

İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'nin yeni başkanı seçilerek göreve gelen Yalçın Ata'da Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu'ya teşekkürlerini iletti. Ata "Birliğimizle Bergama Belediyesi'nin ortaklaşa yürüteceği tüm çalışmalarda beraber olmaya hazırız. İzmir ve beraberinde Bergama'nın tüm esnaf ve sanatkârlarının başkanı olmaktan dolayı memnunum. Bölge esnafımıza faydası olacak her çalışmada tüm desteklerimiz sürecek. Oda başkanlarımız ile birlikte ziyarete gelen Hakan Koştu'ya teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum