Kuzey Irak'ta Egeplast rüzgarı

    Egeplast, inşaat sektörünün büyük firmalarını buluşturan Uluslararası Erbil Yapı Fuarı’nda yine ilgi odağıydı. Yaklaşık 1 milyar dolarlık bir pazara hitap eden fuar, dört günde yaklaşık 15 bin ziyaretçiyi ağırladı. 

    Kuzey Irak'ta Egeplast rüzgarı
    22 Haziran 2023 - 11:57 - Güncelleme: 22 Haziran 2023 - 12:46
    Kuzey Irak’ta düzenlenen ve bölgedeki büyük potansiyel nedeniyle dünyanın en önemli inşaat fuarlarından biri olarak gösterilen Uluslararası Erbil Yapı Fuarı’na Türk firmaları damga vurdu. Dünyanın dört bir yanından 214 firma, yaklaşık 1 milyar doları bulan pazara ulaşmak için yer aldı. Bu yıl 13. kez düzenlenen fuarda, Egeplast standını yüzlerce firma temsilcisi ziyaret etti.
    Fuarın ilgi odağı ise hem inşaat sektörü, hem de alt yapı projelerine hitap eden ürünleriyle Egeplast oldu. Fuarı ziyaret edenler arasında yer alan Türkiye Başkonsolosluğu Erbil Ticaret Ataşeleri Kerem Tuzlu, Kemal Bahadır ve İklimlendirme Sanayi ve İhracatçıları Birliği yetkilileri de Egeplast standında yetkililerden ürünler hakkında bilgi aldı. 
    Dört gün süren fuarı yaklaşık 15 bin kişi ziyaret etti. 



    Fuarda, yapı, sulama ve altyapı boruları sektörünün etkin firması Egeplast’ın yetkilileri de önemli firmaların temsilcileriyle yüz yüze görüşmeler gerçekleştirdi. Egeplast Genel Müdür Yardımcısı Türkan Erisev İçer ve Egeplast İhracat Müdürü Serdar Nacioğlu, Erbil fuarının verimli geçtiğini vurgulayarak, “Egeplast olarak Irak pazarı, bizim ağırlıklı olarak yöneldiğimiz bir pazar. Irak’ta çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. İlerleyen günlerde pazardaki yerimizi arttırarak, daha üst seviyelere çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum