Kuşadası'nın yeni eğlence mekanı Kokosh Live, Rubato ile açıldı

    Kuşadası’nda hizmete giren Unique Life Style Hotel, sadece turizmin değil eğlencenin de kalbi oldu.

    Kuşadası'nın yeni eğlence mekanı Kokosh Live, Rubato ile açıldı
    25 Aralık 2022 - 16:17
    Bünyesinde bulunan mekanlara yenisini ekleyen Unique Life Style Hotel, ‘Kokosh Live’ ile Kuşadası’nda daha önce hiç yapılmamış bir konsepte yöneldi. Kuşadası’nın marka değerine katkı koyan otel, prestijli bir yaşamın kapılarını araladı, yine bir ilke imza atarak Kuşadası’nda eğlencenin merkezi oldu.
    Unique Life Style Hotel içerisinde açılan Kokosh Live’e ilk günden ilgi büyüktü. Seçkin misafirlerini ağırlayan mekanın rezervasyonları günler öncesinden doldu. Mekanın önünde adeta kuyruk oluştu. Doğum günü gibi özel günlerin kutlandığı açılış gecesinde Rubato sahneye çıktı, izleyenlere müzik ziyafeti çekti. Ayrıca animasyon ve dans gösterileri büyük ilgi gördü.



    Unique mutfağından çıkan çok özel lezzetleri, göz alıcı ve şaşalı dekorasyonu, dans şovları, zengin sahne programları ve özenli servisi ile ilk günden farkını belli eden Kokosh Live, 250 kişi kapasitesi ile haftanın her günü hizmet verecek.

    Unique Life Style Hotel hakkında
    Life Style Hotel, konaklama, restoran ve eğlence konseptini içinde barındıran bir yaşam sunuyor. 24 saat yaşayan canlı marka bir mekan olan tesis, şehir hayatının yoğun temposundan arındıran, keyifli aynı zamanda huzurlu bir tatil olanağı sağlıyor.
    Üst düzey bir müşteri kitlesi oluşan Unique Life Style Hotel, Kuşadası'nda kişiye özel hizmet anlayışıyla denizin büyüsünü, doğanın saf dokusunu ve Ege’nin huzurunu aynı çatı altında buluşturuyor. 12 ay açık olan ve 10 dönümlük bir alana yayılan otel; çam ve asırlık zeytin ağaçlarının arasında, denizin kıyısında dünya mutfağından lezzetler sunuyor. Tesisteki Luckys Club bünyesinde Lucky Resto Bar, Ayvalık Balıkçısı ve Jojo Beach Club, Baraquda Lounghe bulunuyor. Kahve sevenler için Starbucks kioksuyla bütünsel bir konsept sunan Lucky’s Club, elit misafirlerini ağırlıyor.



    58 odalı otelde 7 farklı oda konsepti bulunuyor. Otel son dönemde yapılan akıllı otel segmentinde ileri düzey tasarlanmış. Tüm odalarda ve genel alanlarda tam otomasyon ile yerden ısıtma sistemi var. Oda içinden erişilen yetişkin havuzu ve kış için oda havuzları, genel havuzu doğal gaz ile ısıtılıyor. Konaklamaya dahil alakart restoran menüsü ve sıra dışı mimarisi ile eşsiz bir deneyim sunan tesis, restoranlarıyla da bölgede cazibe merkezi durumunda. Otel müşterisi dışında dışarıdan misafirlerin yoğun ilgi gösterdiği restoranlarıyla haftada 5 gün farklı grupların çıktığı müzik dinletilerine ev sahipliği yapıyor.
    Kuşadalı iş insanları Sıtkı Kayalı, Semih Peköz ,Oğuz Kağan Yurdakan , Mertan Köle ve Özgür Özbek’in yatırım ortaklığıyla hayata geçirilen Unique Life Style Hotel, kısa sürede ilgi odağı oldu.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum