Kuşadası'nın size özel butik oteli: TNR

    Turistik Kuşadası ilçesinde tatil yapmak isteyenler, sessizlik, güzellik ve lüksü seçenlerin yeni adresi 6 ay önce açılan TNR Butik Otel oldu.

    Kuşadası'nın size özel butik oteli: TNR
    12 Şubat 2022 - 10:42
    Kuşadası Yılancı Burnu'nda bulunan TNR Boutique Hotel & SPA, 5 yıldız konforunda hizmet sunuyor. Stil sahibi minimalist tasarıma sahip odaları, yenilikçi gastronomik deneyimler sunan yeme içme seçenekleri ve zengin etkinlik olanaklarıyla şık çağdaş dokunuşu yansıtan hizmet anlayışı ile yaz kış misafirlerini ağırlayan tesis, uygun fiyata lüksü yaşatıyor.



    Tatilcilerin tüm ihtiyaçlarının düşünüldüğü otel sadece tatilcileri değil iş için ilçeye gelenleri de ağırlıyor. Sanatçıların da uğrak yeri haline gelen TNR Butuk Otel, çalışanlarının güzel yüzüyle de dikkat çekiyor.



    Otelin restoranında profesyonel mutfak ekibinin hazırladığı, Türk ve dünya mutfağından seçilmiş ET yemekleri ve Ege’nin eşsiz yöresel mezelerini tadabilirsiniz. İş ve özel yemekli toplantılarınızı da bu restoranda keyifli hale getirmeniz mümkün.
    Tüm odaları 32 metrekare ve ferah olan, double yatak veya 2 ayrı yatak oda tipinden oluşuyor. Ege denizi manzaralı balkonları ile keyfinizi artıran tesiste, havuz, spor salonu da bulunuyor.
    Hakan Tanır'ın sahibi olduğu TNR İnşaat'ın iştiraki olan TNR Butik, Ege esintileri sunuyor.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum