Kuşadası'nda halk konserleri devam ediyor

    Kuşadası Belediyesi tarafından kentin farklı bölgelerinde düzenlenen ücretsiz halk konserleri devam ediyor. Bu kapsamda ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Hüseyin Turan, Soğucak Mahallesi'nde verdiği konserle hayranlarıyla buluştu.

    Kuşadası'nda halk konserleri devam ediyor
    09 Ağustos 2023 - 13:03 - Güncelleme: 09 Ağustos 2023 - 13:05

    Kuşadası Belediyesi'nin yaz boyunca düzenlediği ücretsiz halk konserleri yoğun ilgi görüyor. Güvercinada, Tarihi Kervansaray, Balıkçılar Meydanı, İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı ile kentin farklı noktalarında gerçekleştirilen etkinliklerde birbirinden değerli sanatçılar sahne alıyor. Bu kapsamda son olarak Türk Halk Müziği'nin önemli seslerinden Hüseyin Turan, Soğucak Mahallesi'nde konser verdi. Yoğun ilgi gören konserde Hüseyin Turan'ın seslendirdiği hareketli türkülere izleyiciler de dans ederek eşlik etti. Konserde konuşan Turan, Kuşadası'nda tekrar sahne almaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Beni sizlerle bu muhteşem atmosferde buluşturan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'e teşekkür ederim" dedi.
    Sanatçı Turan'a Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel adına teşekkür plaketi takdim eden Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan ise "Kentimizde sizi yeniden ağırlıyor olmak bizi de çok mutlu etti. Halk konserlerimiz sezon boyunca farklı mahallelerimizde sürecek" diye konuştu.

     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum