Kuşadası'na üç gemiyle denizden toplam 6 bin 500 turist

    Aydın'ın Kuşadası ilçesine bu sabah gelen 3 kruvaziyer gemisi toplam 6 bin 500 turist getirdi. Gemilerden inen turistlerin bir kısmı turlara katılara Efes antik kenti ve Meryemana başta olmak üzere ören yerlerini gezerken, bir kısım da ilçede kalıp alışveriş yaptı.

    Kuşadası'na üç gemiyle denizden toplam 6 bin 500 turist
    25 Ekim 2023 - 12:39 - Güncelleme: 25 Ekim 2023 - 12:40

    Kuşadası Ege Port Limanı'na bu sabah Bahama bayraklı Norwegian Viva, Malta bayraklı Celebrity Apex, bahama Bayraklı Seven Seas Navigatör kruvaziyer gemileri geldi.
    Üç gemi ilçeye, toplam 6 bin 500 turist ile 3 bine yakın personel getirdi. Gemiden inen yolcular, folklor gösterileri eşliğinde karşılandı. Turistlerin bir kısmı tur programı kapsamında Efes ve Meryemana turuna katılmak üzere otobüslerle ilçeden ayrıldı. Kalan turistlerin ise ilçe merkezinde gezip, kafe ve restoranlarda oturdu, alışveriş yatı.
    Global Ports Holding Doğu Akdeniz Limanları Bölge Direktörü Aziz Güngör, "Bahama bayraklı Norwegian Viva, Malta bayraklı Celebrity Apex, Bahama bayraklı Seven Seas Navigatör isimli 3  kruvaziyeri aynı anda Kuşadası Ege Port Limanı'nda ağırladık. 3 kruvaziyer ile bugün 6 bin 500 turist ve 3 bine yakın mürettebat geldi" dedi. (DHA)


    YORUMLAR

    • 0 Yorum