• Reklam

Kuşadası Limanı'nda kruvaziyer yoğunluğu yaşandı

AYDIN'ın Kuşadası ilçesine Kurban Bayramı'nın 4'üncü gününde Celestyal Olympia ve Celebrity Beyond kruvaziyer gemileriyle toplam 5 bin 372  turist geldi.

Kuşadası Limanı'nda kruvaziyer yoğunluğu yaşandı
02 Temmuz 2023 - 10:43 - Güncelleme: 02 Temmuz 2023 - 10:45

Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki Egeport Limanı'nda, 9 günlük Kurban Bayramı tatili dolayısıyla kruvaziyer gemiler yoğun talep gördü. Yunan Adaları turlarında yoğunluk oluştu. Bayram süresince Yunan adaları seyahatlerinde kruvaziyer gemileri misafirlerine 'yüzen otel' hizmeti verdi. 3, 4 ve 7 günlük tur seçenekleri ile vatandaşlar Patmos, Girit, Santorini, Atina, Mikonos adalarını ziyaret ederken, gemiden inen turistler de Efes ve Meryem Ana Evi'ni ziyaret etti. Bayramın 4'üncü gününde Malta bayraklı Yunan gemisi Celestyal Olympia, Kuşadası'na 1172 yolcusuyla sabahın erken saatlerinde giriş yaptı.  Celestyal Olympia, 396 yolcusunu Kuşadası'nda bırakırken, ilçeden aldığı 188 yolcu ve 776 transit yolcusu ile beraber ile öğle saatlerinde limandan ayrılarak seyrine devam etti.
Kuşadası Egeport Limanı, Celestyal Olympia ile birlikte Malta bayraklı 4 bin 200 yolcusuyla Celebrity Beyond'u da ağırladı.(DHA)
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum