Kuşadası Belediyesi’nden vatandaşlara kış desteği

    Kuşadası Belediyesi'nden vatandaşlara kış desteği

    Kuşadası Belediyesi, hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte ihtiyaç sahibi aileler için başlattığı yakacak yardımını sürdürüyor.

    Kuşadası Belediyesi'nden vatandaşlara kış desteği
    07 Aralık 2023 - 14:58
    Belediye ekipleri, kent genelinde yapılan budama çalışmalarından elde edilen ağaç atıklarının yanı sıra kömür paketlerini de hemşehrilerinin adreslerine ulaştırıyor.



    Ekonomik krizin etkilerini en aza indirmek amacıyla sosyal yardım çalışmalarını artıran Kuşadası Belediyesi, kış mevsiminin başlaması ile birlikte yakacak yardımına hız verdi. Son 4 buçuk yıl boyunca her kış ortalama 2500 aileye yakacak desteğinde bulunan Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu yılın Kasım ayında başlattığı kömür yardımı kapsamında 1144 haneye ulaştı. Kömür paketleri İkiçeşmelik, Hacıfeyzullah, Dağ, Camiatik, Alacamescit, Camikebir, Cumhuriyet ve Güzelçamlı mahallelerinde belirlenen ihtiyaç sahibi hanelere imza karşılığında teslim edildi. Kömür dağıtımı Ege ve Davutlar mahalleleri ile sürüyor.



    Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise kent genelinde Kasım ve Mart ayları arasında budanan ağaçlardan elde edilen dallar ile kurumuş ağaçların kök ve gövdelerini kışlık odun haline getirerek kömür yardımıyla koordineli olarak vatandaşlara ulaştırmaya devam ediyor. Kuşadası Belediyesi’nin yakacak yardımı talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda kış boyunca sürecek. 


    YORUMLAR

    • 0 Yorum