Kuşadası Belediyesi Kadıkalesi kazılarına desteğini sürdürüyor
Kuşadası Belediyesi ile Kadıkalesi Kazı Başkanlığı arasında "Ortak Hizmet Protokolü" imzalandı. Protokole göre Kuşadası Belediyesi, Kadıkalesi'nde yürütülen kazı çalışmalarına yaptığı ayni yardımları sürdürecek. Ayrıca kazı çalışmaları kapsamındaki çeşitli bilimsel faaliyetlerde iş birliği yapılacak.
Yayınlanma :
02.02.2021 17:31
Güncelleme :
02.02.2021 17:32
Kadıkalesi'ni Kuşadası turizmine kazandırmaya yönelik yürütülen çalışmalara ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Ömer Günel, "Kadıkalesi-Anaia Höyüğü'nde yürütülen çalışmaları çok önemsiyoruz. Kentimizin tarihini gün yüzüne çıkartacak çalışmalar yürütülüyor. Kadıkalesi, Efes Antik Kenti ve Meryem Ana Evi'nden sonra bölgemizdeki inanç turizminin yeni adresi olmaya aday. Prof. Dr. Zeynep Mercangöz hocamız, 2001 yılından bu güne kadar kazı çalışmalarının devam etmesi için büyük emek harcadı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Kadıkalesi'ndeki çalışmaların devam etmesi için üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız" diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: