Küçük Kulüp Başkanı Sarıgedik siyaset turları atıyor gibi!

    Küçük Kulüp Başkanı Sarıgedik siyaset turları atıyor gibi!
    14 Ekim 2022 - 20:17
    İzmir'in tanınan ve sevilen iş insanı aynı zamanda Küçük Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı olan Emre Sarıgedik, son zamanlarda sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. Sık sık esnaf ziyaretlerinde bulunan, emekçilerin dertlerini dinleyen, vatandaşların istek ve sorunlarına kulak veren Sarıgedik, akıllarda 'Siyasete mi giriyor?' sorusunu bıraktı.

    Boyacılık ile uğraşan insanlardan aşçılara, elektrikçilerden berberlere dek pek çok insana dokunan Sarıgedik, esnafın ekonomik koşulları hakkında da analiz yaptı. Kimi zaman bir bakkalın kimi zaman bir kasabın sohbetine katılan Sarıgedik, fırın işleten insanlardan telefonculara her sektörde değişim ve gelişim için fikirlerini beyan etti. Kentteki spor faaliyetlerini de yakından takip eden ve başta tenise verdiği maddi-manevi destek ile spor camiasının takdirini toplayan Sarıgedik, Küçük Kulüp Derneği'nin ulusal bir marka haline gelmesinde pay sahibi oldu. Ayrıca Küçük Kulüp, kentin ileri gelen ailelerinin üç kuşaktır üye olduğu yer olarak tanındı.

    33 yaşında kulübün en erken başkanlarından birisi olan Sarıgedik, 9 sene ve 4 dönemdir kulübün başkanlığını başarı ile yürüttü. Öte yandan Sarıgedik’in diplomasi ile ilişkisinin iyi olduğu da gelen bilgiler arasında. Diplomatlarla iç içe olan Sarıgedik, özellikle Alsancak’ta adından söz ettirdi. 42 yaşındaki Sarıgedik’in, 18-60 yaş arasında da seçme kitlesi arasında köprü vazifesi görebilir. Esnaf ziyareti İzmir’de bilinen bir faaliyet olmasına karşın Sarıgedik’in farkı ise bilgi ve donanımı ile farkını hissettirebileceği konuşuluyor.

    İzmir Spor Kulüpleri Birliği seçimlerinde de aday olan Sarıgedik’in listesinde Keskinoğlu, Necimoğlu, İşçimenler, Kaya gibi Türkiye’nin ileri gelen ailelerini bir araya getirmeyi başarmıştı. Böylesine açıklık olan bir ortamda liderlik yapısı ve kuvvetli ikili ilişkileri olan Sarıgedik gibi halkın içerisinden gelen bir ismin siyasete atılıp atılmayacağı ise merak konusu oldu. 



    YORUMLAR

    • 0 Yorum