• Reklam

Kucaklaştılar! İşte İzmir, işte örnek siyaset

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Buca’da yaşanan olay sonrası Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi. İki il başkanı birlik ve beraberlik mesajı vererek kucaklaştı.

Kucaklaştılar! İşte İzmir, işte örnek siyaset
09 Mayıs 2023 - 12:24 - Güncelleme: 09 Mayıs 2023 - 12:43
AK Parti İzmir adayı Savcı Sayan'ın otobüsü ve danışmanına saldırısı sonrası Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun pankartlarıın bulunduğu kahvehanede çıkan olay sonrası Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı bir araya geldi.
Önce basına kapalı yaklaşık 15 dakika bir görüşme gerçekleştiren ikili sonrasında Cumhuriyet Meydanı'na gelerek basına açıklama yaptı.



ASLANOĞLU: ŞİDDETE KARŞIYIZ
CHP İl Başkanı Aslanoğlu, ilk sözü alarak "Dün yaşanan olaylar nedeniyle, biz her iki il başkanı da nereden gelirse gelsin, hangi sebeple, bahane ile üretilirse üretilsin, şiddetin olmamasını istiyoruz. Tabii ki siyasi rekabet olacaktır ancak herhangi bir gencimizin burnu kanamadan bu sürecin tamamlanmasını istiyoruz. Seçim gününe kadar İzmir’den tüm Türkiye'ye kardeşlik ve barış mesajı vermek istiyoruz. İnşallah hiçbir tartışma şiddet olayı  yaşanmadan seçim sürecini bitireceğiz" ifadelerini kullandı.



SAYGILI: İZMİR HEP KAZANACAK
AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı ise, "Dün Şenol başkanı beni aradı ve davet etti. Kendisi ile her zaman telefonla görüşerek birçok konuyu ele alıyoruz. Biz iki partinin il başkanı olarak İzmir'de birlik ve beraberliğin gerektirdiği unsurları savunan, kimsenin üzülmesini istemeyen il başkanlarıyız. Partililerimizin de duruşunun bu olacağına inancımız tamdır. Güzel İzmir'e yakışır şekilde seçimlere gidiyoruz ve hiçbir olumsuz eylemi kabul etmediğimizi belirtmek istiyoruz. İzmir için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Kazanan İzmir olacaktır" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum