Kripto para borsası Mamoru faaliyetlerine başladı: TL İle kripto para alım satımı fırsatı

    Dünyanın lider kripto para borsalarından Mamoru, Türkiye pazarına adım attığını duyurdu. Sıfır komisyonla alım satımın yanı sıra, TL fiyat çiftleri üzerinden işlem ayrıcalığı da sunan Mamoru, Türk kripto para yatırımcısı için avantajlı bir platform olmayı hedefliyor.

    Kripto para borsası Mamoru faaliyetlerine başladı: TL İle kripto para alım satımı fırsatı
    24 Mayıs 2022 - 12:44 - Güncelleme: 24 Mayıs 2022 - 12:57

    Dünyanın lider kripto para borsalarından Mamoru, Türkiye pazarına adım attığını duyurdu. Sıfır komisyonla alım satımın yanı sıra, TL fiyat çiftleri üzerinden işlem ayrıcalığı da sunan Mamoru, Türk kripto para yatırımcısı için avantajlı bir platform olmayı hedefliyor. Kriptoya en kolay erişim sloganı ile ülkemizde hizmet veren mamoru.com.tr, 2020 yılında kurulmasının ardından 100 milyon doların üzerinde finansal varlığı yönetmesiyle bilinen bir sermaye yönetim şirketi. ABD’ye ek olarak Kanada’da ve birçok ülkede kripto para borsası lisans sürecinde olan Mamoru, kripto para piyasasının oldukça geliştiği Türkiye’de önemli özellikler sunuyor.

    Komisyonsuz Bitcoin ve Altcoin İşlemleri

    Kripto paralarda işlem yapanlar için, en önemli konulardan biri işlem komisyonları. Her alım ve satımda ödenen bu komisyonlar özellikle de yüksek hacimde işlem yapanlar için önemli bir gider. Mamoru kripto para borsası, Bitcoin’in yanı sıra Litecoin, Ethereum, Polkadot ve EOS gibi varlıklarda işlem yapan borsa kullanıcıları için sıfır komisyon sunuyor. Sıfır komisyon ve düşük masraf sunması ile, Türk kripto para yatırımcılarının ilgisini çekmeyi hedefleyen güvenilir borsada, fiyat grafik ve diğer bilgilere erişmek çok kolay. Cardano (ADA), BTC, Dogecoin gibi varlıkları TL ile satın alma şansı sunan Mamoru’da, spot piyasada limit ve piyasa emir tipiyle satın alınan her kripto para, hesap cüzdanına anında işlenmekte ve kripto çekme-yatırma işlemleri yapılabilmektedir.

    Güvenli ve Hızlı Bir Borsa Deneyimi

    Mamoru, diğer borsalardan farklı olarak güvenlik ve blokzinciri alanında üst düzey deneyime sahip bir şirket. Özel ve genel blokzincirleri entegrasyonu konusunda kurumsal şirketlerin çözüm ortağı olan Mamoru Digital, borsada yüksek şifreleme standartları sunuyor ve bu da tüm varlıkların korunduğu, sigortalı olduğu anlamına geliyor. Mamoru’nun diğer bir avantajı da platformun dağıtık bir mimari ile inşa edilmesi. Bu da, borsayı DDOS saldırılarına karşı koruyor. Güçlü yazılım mimarisi hem web hem de mobilde hızlı bir kripto para alım satımı sunan borsa, piyasanın en yoğun olduğu dönemlerde dahi bir aksaklık yaşatmıyor ve işlemlerin sorunsuzca yapılmasını sağlıyor. Para çekme ve para yatırma süreçlerinin anlık olarak gerçekleştiği Mamoru platformunda, günlük para çekim limitleri de oldukça yüksek. Borsada günde 2 milyon Türk lirası ve 100 Bitcoin çekim talimatı verilebiliyor.

    Webe ek olarak mobil üzerinden de hızlı bir deneyim sunan Mamoru, iPhone ve Android mobil uygulaması ile kullanılabilir. Akıllı telefondan kripto para işlemi yapmak için, borsanın uygulamasını Google Play Store ve App Store bağlantıları üzerinden indirebilirsiniz.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum