Koruma eğitimi alan can dostları 'Ateş' ve 'Kiraz' yeni yuvasında

    MANİSA Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Köpek Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitimini tamamlayan 'Kiraz' ve 'Ateş' isimli köpekler, Sedat Karakılınç isimli çiftçi tarafından sahiplenildi.

    Koruma eğitimi alan can dostları 'Ateş' ve 'Kiraz' yeni yuvasında
    07 Haziran 2023 - 13:20 - Güncelleme: 07 Haziran 2023 - 13:20

    Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı'nın uygulamaya aldığı 'Can Dostum' ve 'Can Yoldaşım' projeleri kapsamında eğitimlerini tamamlayan can dostları, yeni sahipleriyle buluşmaya devam ediyor.
    Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Köpek Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde koruma eğitimleri alan 'Ateş' ve 'Kiraz' isimli köpekler, çiftçi Sedat Karakılınç tarafından sahiplenildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce, Uzman Köpek Eğitmeni Serhan Karabey Doğru ile birlikte Karakılınç'ı ziyaret ederek, köpeklerin teslimini gerçekleştirdi. Proje hakkında bilgi veren Uzman Köpek Eğitmeni Serhan Karabey Doğru, "Hayvan sahiplendirmeyi teşvik etmek amacıyla başlattığımız 'Can Dostum' ve 'Can Yoldaşım projeleri kapsamında, birçok can dostumuzu yeni yuvalarına kavuşturduk.  bu kapsamda 'Ateş' ve 'Kiraz' da yeni yuvalarını buldu. Proje kapsamında çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum