Koronanın ünlü isimleri

    Türkiye'yi yeniden etkisi altına alan koronavirüs salgını sanat dünyasının önemli isimlerini etkiledi. Çok sayıda dizi ve müzik dünyası ünlüsünden koronavirüs haberleri peş peşe geldi.

    Koronanın ünlü isimleri
    27 Kasım 2020 - 17:35

     

    Geçtiğimiz ayın sonunda koronavirüs testinin pozitif olduğunu açıklayan 3 Adam Grubu'nun üyesi Eser Yeneler'in ardından bir diğer üye İbrahim Büyükak da dün akşam koronavirüse yakalandığını açıklamıştı.
    İkilinin ardından bu kez de Oğuzhan Koç'un koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

    İBRAHİM BÜYÜKAK
    İbrahim Büyükak'ın yakın arkadaşı Eser Yenenler'in de koronavirüs testi pozitif çıkmıştı ve sosyal medya hesabından virüsü atlattığını duyurmuştu. Eser koronavirüsü atlattı şimdi sıra İbrahim'de. İbrahim Büyükak da koronavirüse yakalandı.Üç gündür izole olan Büyükak'ın tedavisi evinde sürerken, oyuncunun durumunun iyi olduğu belirtildi.
    En son temaslı arkadaşlarını arayarak uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Koronavirüs, sanat camiasından pek çok kişiye bulaşırken yaşamını yitirenler de oldu. Hadise, Seda Bakan, İrem Derici, Tuvana Türkay, Irmak Ünal, Selen Görgüzel, Eser Yenenler ve birçok ünlü isim koronavirüse yakalandı.


    ESER YENENLER
    Geçtiğiniz günlerde koronavirüse yakalandığını açıklayan Eser Yenenler'den güzel haber geldi. Koronavirüse yakalanan olan Eser Yenenler, sağlık durumunu sosyal medyadan paylaştı.
    Testinin negatif çıktığını duyuran Eser Yenenler, 'Bu zor dönemde gündemi meşgul etmek istemedim ancak çok fazla soran oluyor. Son yapılan covid testim negatif çıktı. Atlattık çok şükür. Herkese sağlıklı günler dilerim. Lütfen sizler de dikkat edin' mesajını paylaştı.
     


    SEDA BAKAN
    Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan, "Biz iyiyiz. Bebişkoyu emzirdiğim için ilaç kullanmadan geçiriyorum bu dönemi. Bebeğe çok yakın olduğum zaman maske takıyorum. Güzel besleniyoruz. C, D ve çinko içeren bir vitamin kullanıyoruz. Umarım bu şekilde geçer, gider. Bu arada gece yatmadan ballı süt iyi geliyor. Herkese sevgiler ve hastalara acil şifalar diliyorum." dedi.
    Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Covid test sonucum pozitifim çıktı. Şu anda grip dışında kendimi kötü hissetmiyorum. Ailemin diğer üyeleri ve bebeğimiz çok iyi şükürler olsun. İnşallah fazla zarar görmeden atlatırız" demişti.


    HADİSE
    Salgın nedeniyle sahne çalışmalarına ara veren Hadise corona visüre yakalandı. Sabah'tan Ömer Karahan'ın haberine göre, tüm vaktini sevgilisi Kaan Yıldırım ile birlikte geçiren Hadise, şüphelenip test yaptırdı ve sonuç pozitif çıktı. Hemen evine geçen şarkıcı, kendisini karantinaya aldı.

    EGE
    Gerçek adı Levent Ak olan sanatçı Ege, corona virüse yakalandı. Ege, haberi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. 51 yaşındaki şarkıcı, "Geçtiğimiz günlerde yaptırmış olduğum Covid-19 test sonucum maalesef 'pozitif' çıktı. Şu anda gribal etkilerin dışında, kendimi kötü hissetmiyorum. Umarım böyle devam eder" dedi. Takipçilerini uyarmayı da ihmal etmeyen şarkıcı, "Herkes gerçekten sıkı önlemler alsın ve kendine çok çok dikkat etsin. Lütfen maske takmayı unutmayın. Güzel günlerde görüşmek ve yeniden konserlerde buluşmak dileğiyle" ifadelerini kullandı.

    IRMAK ÜNAL
    Yurt dışından gelen arkadaşından kendisine virüsün bulaştığını söyleyen Ünal, yaşadığı anları ve bulaşma sürecini sosyal medyadan anlattı. Hastaneden taburcu olan oyuncu takipçilerine uyarılarda bulundu.
    Oyuncu Imrak Ünal; "Virüsün bulaştığı ortam bir arkadaşımın evinde kahve sohbetidir. Ancak şu detay fark yarattı, telefonumu eline aldı ve uzun süre onda kaldı. Sonrasından da ben telefonda görüşme yaptım. Bunun virüsün bulaşmasında çok büyük etken olduğunu düşünüyorum. O gün 2 arkadaşıma daha bulaştı ama ben ağır geçirdim" dedi.


    İREM DERİCİ
    Çin'in Wuhan kentinden tüm dünyaya yayılan koronavirüs hayatı felç etti. Dünyayı korkuya boğan küresel pandemide tablo gün geçtikçe ağırlaşıyor. Vaka sayısı ise her geçen gün artarken, sanat dünyasından da koronavirüse yakalandığını açıklayan paylaşımlar gelmeye başladı. Son olarak, geçtiğimiz haftalarda "İş yok güç yok daralıyorum evin içinde, çıkıp geziyorum sahilde. Kulaklığımı da takıyorum" diyen İrem Derici'den koronavirüs haberi geldi.

    TUVANA TÜRKAY

    Evinde tedavisi devam eden Tuvana Türkay, "Korona ciğerimde tahribata neden oldu" dedi. Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını açıklayan Tuvana Türkay, hastalığı yendiğini söyledi. 16 gün karantinada kalan oyuncu, virüs nedeniyle akciğerinde hasar oluştuğunu söyledi. Tedavisine evde devam edilen Türkay, "Çok zor atlattım. Kendi gözümden sakınırken nasıl yakalandım bilmiyorum. Testlerim negatif çıksa da evde olmaya devam edeceğim. Bu hastalığın ciğerimde oluşturduğu tahribatı giderebilmem kolay olmayacak" dedi.

     

     


    YORUMLAR

    • 0 Yorum