Korona illeti! Aynı aileden üç can gitti

    İzmit'te yaşayan Selin Tuğçe Güngör korona virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Genç kadın dün toprağa verildi. O hastanedeyken kayınpederi de koronadan ölen Selin Tuğçe Güngör'ün sezaryenle alınan bebeği de yaşamadı. Tuğçe, İzmir siyasetinde etkin olan Recai Acar'ın da yeğeniydi.

    Korona illeti! Aynı aileden üç can gitti
    29 Mart 2021 - 09:27
    İzmit'te yaşayan ve Aslen Akyazılı olan 30 yaşındaki Selin Tuğçe Güngör, bir süre önce koronaya yakalandı. 6 aylık hamileydi. İlk günlerde durumu normal seyreden genç kadın bir süre sonra semptomları ağırlaşınca hastaneye yatırıldı. Doktorlar tedavi için bebeğin alınması gerektiğini belirtince Selin Tuğçe Güngör önce buna direndi. Ancak tedavi için bunun zorunlu olduğu belirtildi. Bebek sezeryanla alındı. Ancak kurtarılamadı. 



    BEBEĞİ VE KAYINPEDERİ 
    Aynı gün  koronaya yakalanan kayınpederi Coşkun Güngör de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Küçük bebek ve kayınpeder Coşkun Güngör aynı gün defnedildi. Aileye ikinci acı haber de geldi. İzmit'te yoğun bakımda tedavi görün Tuğçe Güngör, kurtarılamadı. Mağaza işleten genç kadının ölümü ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Genç kadının cenazesi dün alınan önlemler eşliğinde Akyazı Bedilkadirbey Mahallesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.



    Tuğçe'nin İzmir'de yaşayan dayısı Recai Acar da vefat haberini sosyal medyadan şöyle duyurdu:

    Ne yaptın TUĞÇE...

    COVİT 19 adın batsın... Bir fidanımızı da kopardın bizden... Güzel kızım, yeğenim... Mutluluğu henüz yakalamıştın... Çok mutluydun.. Mutluluğun, başta Ailen, annen, baban, kardeşin Pelin başta olmak üzere hepimizi sevindirmişti.. COVİT 19, sana bu mutluluğu çok gördü... Günlerdir Ailen ve yakınların hastane kapısında, biz de burada, uzakta telefon başında, senden alacağımız güzel haberi bekledik... Olmadı.. Senden o güzel haberi alamadık... COVİT, önce karnında taşıdığın bebeğini, sonra da seni kopardı aramızdan... Sen, bebeğine bir zarar gelmesin diye direndin ilaçlara.. Olmadı... İşte, şimdi, kıyamadığın bebeğine kavuştun...

    Allah, önce annen, baban, çok sevdiğin kardeşin Pelin, mutluluğunu paylaştığın eşin olmak üzere hepimize sabır versin güzel kızım... Mekanın cennet, ruhun şadolsun... Sen, yüksek öğrenimini süresinde iki yıl yanımızdaydın.. Hepimizin gönlünü fethetmiştin... "Dayıcığım.." diye seslenişlerin kulaklarımda çınlıyor...
    Güle güle kızım... Cennet'de Işıklar içinde yat Tuğçe'cim....


    YORUMLAR

    • 0 Yorum