Korona, 2021 yazına kadar başımızdan gitmeyecek! 

    Bayraklı Adliye Sarayı ve İzmir Barosu doktoru Saim Narin, koronavirüsün  Avrupa'da en zor 6 aylık döneme girdiğini söyledi.

    Korona, 2021 yazına kadar başımızdan gitmeyecek! 
    21 Kasım 2020 - 13:40

    Bahri Karataş (KHA) 

    Bayraklı Adliye Sarayı ve İzmir Barosu doktoru Saim Narin, coronavirüs' ün  Avrupa da önünde en zor 6 ay dönemine girdiğini söyledi.

    Dr. Narin şu paylaşımda bulundu: 
    Herkes evinde sıcak çayını yudumlarken,hekim ve hemşire arkadaşları,tüm sağlık personelini ailelerinden kimsenin ayırmaya hakkı yok..

    Lütfenlerle, temennilerle salgın kontrolü olmaz..

    Şüphesiz esnafımız çok zor durumda,mecburen çalışmak zorunda ancak İngiltere’de yapılan bir araştırmada % 20 doluluk ile çalışan restoranların toplamda müşteri kaybının sadece % 40 olduğu,covid bulaşmasında ise % 80 azalma olduğu belirlenmiş..

    Devletimiz mesafeyi koruyun demesine rağmen bu işyerleri Yanyana masalarda müşteri almaya devam etti,insanlarımız ise çekinmeden oturdu ve şimdi yeniden kapanma olunca işletmeler yine daha büyük kayıplarla karşı karşıya kalmaya başladı, bir çok çalışan işini kaybetti..

    Karşılıklı anlayış, saygı ve bilimin ışığında tüm mağduriyetler giderilebilir ancak Kurallara uymak koşulu ile..

    Hergün hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yazık oluyor.. WHO açıklamasına göre Avrupanın önündeki en zor 6 ay başladı dendi..

    2021 yazına kadar Covid başımızdan  gitmeyecek..

    YORUMLAR

    • 0 Yorum