Köpeklere dokunmayın diyordu! Köpekler parçaladı

    Eski manken, şarkıcı Tuğba Altıntop arkadaşlarıyla gittiği Şile'de bir köpeğin saldırısına uğradı. Altıntop'un göz altı ve çenesi dahil olmak üzere 50'den fazla dikiş atıldı. Altıhtop, köpeklerin yerini belli eden harita uygulaması Havrita'nın kapatılması için uğraşan isimlerdendi.

    Köpeklere dokunmayın diyordu! Köpekler parçaladı
    09 Eylül 2022 - 12:40

    Manken şarkıcı Tuğba Altıntop, dün akşam arkadaşlarıyla gittiği Şile’de bir köpeğin saldırısına uğradı.

    1996 yılında Miss Turkey güzeli seçilen Tuğba Altıntop köpek saldırısında yüzünden yaralandı. Altıntop’un yüzüne dikiş atıldı

    ."TEDAVİ SÜRECİNDEYİM"

    Tuğba Altıntop, "Yaşamış olduğum elim bir olaydan dolayı şu an hastaneden çıkıp evde tedavi sürecindeyim. Yaşadığım bu şansız olay kısa süreliğine çıktığım tatilde akita cinsi bir köpeğin saldırısına maruz kaldım. Şu an yüzümün belirli bölgelerinde yaklaşık 50'den fazla dikiş atıldı. Bu vahim olay benim iş hayatımı her ne kadar olumsuz olarak etkileyeceği düşünülse de işimi yapmaya devam edeceğim." dedi.

    ​​​​​​Tuğba Altıntop'a köpek saldırdı! Videosunu paylaştı - Günün magazin haberleri

    Altıntop ayrıca "Bir hayvan sever ve kendim de köpek besleyen biri olarak bu olay bana tanımadığım karakterini bilmediğim hayvanlara temkinli olmadan yanaşmamayı öğretti. Fakat bu benim hayvanları bundan sonra da sevmeyeceğim anlamına gelmeyecek. Bundan sonraki hayatımda görselleğimle olmasa bile yaşanmışlıkları bana kattığı tecrübelerimle sahne önünde ve arkasında sizlerle olmaya devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

    Altıntop’un arkadaşlarından Simge Tertemiz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “İnanamıyorum büyük geçmiş olsun. Tüylerim diken diken… Aradım sesini duydum, çok şükür Tuğbişimin sağlık durumu iyi. Rabbim şifa versin. Seni seviyorum. En kısa sürede o güzel yüzünle, sağlıkla aramızda olman dileğiyle kardeşim. Gelmiş geçmiş olsun” dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum