Konya dışında yaşayan Konyalılar, Beyşehir'de başkanın konuğu oldu

    Konya dışında yaşayan Konyalılar, Beyşehir'de başkanın konuğu oldu
    28 Haziran 2022 - 13:07
    İzmir, Ankara, İstanbul, Antalya, Uşak, Aydın, Denizli, Manisa ve Bursa Konyalılar Derneği yöneticileri, Konyalılar Federasyonu (KONFED) Başkanı Mehmet Aydoğan'ın organizasyonuyla Beyşehir'de bir araya geldi. Toplantıda, bu güçlü yapının konfederasyon olması yönünde karar alındı. Başkan Mehmet Aydoğan şunları söyledi:
    "Birlik ve beraberlik içinde tüm illerdeki derneklerimiz kenetlendi. Toplantının ev sahipliğini Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır yaptı. Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem Tolca da tüm ekibe kahvaltı verdi, ilçesini gezdirdi. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutan da konukları Seydi Şifa Termal Tesisleri'nde ağırladı. Tüm belediye başkanlarımıza gösterdikleri ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. 
    Aynı zamanda Beyşehir Çiftlik mahallesinde yer alan ve turizme kazandırılan dünyanın en büyük doğal Nilüfer Bahçesi, Belediye Başkanı Bayındır tarafından gezdirildi. Konuklar, 7.5 kilometre uzunluğundaki dünya harikası bu güzelliği herkesin görmesi gerektiğini söyledi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum