Konserler başlıyor

    Ege'nin gazinocular kralı rahmetli Atalay Noyaner'in işletmelerinde başladığı iş hayatının ardından kendi şirketini kuran İzmir'in tanınmış konser-eğlence organizatörü Cemal Beyaztaş, salgın yasaklarının kademeli olarak kaldırılacağı önümüzdeki günlerde yapılacak etkinliklere hazır olduğunu söyledi.

    Konserler başlıyor
    12 Mayıs 2021 - 17:33

    İzmir sahne dünyasından yetişerek ülke çapında adını duyuran, Maksim Organizasyon şirketinin sahibi Cemal Beyaztaş, ünlülerin menajeri olarak da biliniyor. Ege Bölgesi başta olmak üzere özel geceler organize eden, şenliklere sanatçı getiren, belediyelerin düzenlediği etkinliklerde ilk tercih edilen isim olan Cemal Beyaztaş, ayrıca ses düzeni, ışık ve sahne kurumu hizmeti de veriyor.



    Beyaztaş, bugüne kadar Bursa'dan Maraş'a, Simav'dan Ayvalık'a, Kınık'tan Bayındır'a kadar bir çok il ve ilçede konserler düzenleyerek önemli bir referans kazanmış durumda.


    Pandemi yasakları sonrası için tüm hazırlıklarını yaptıklarını anlatan Beyaztaş, ''Sanatçı dostlarım da konserleri iple çekiyor. Halkımızın zor günlerinde onları bir nebse olsun müziğe doyurmak, eğlendirmek istiyorlar. Halkımıza bu yıl da en kaliteli sanatçıları izleteceğiz, en güzel şarkıları dinleteceğiz'' diye konuştu.


    Beyaztaş, bazı belediyelerle ön sözleşme imzaladıklarınğı, dolu dolu bir yaz yaşanacağı ümidinde olduğunu söyledi.


     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum