Konak'ta tramvay güvenlik görevlisi kazada can verdi

    İzmir Konak'ta köprü tramvay durağında güvenlik görevlisi olarak çalışan Hülya Onaylı, tuvalete gitmek için karşıdan karşıya geçerken, araç çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

    Konak'ta tramvay güvenlik görevlisi kazada can verdi
    21 Eylül 2022 - 18:48 - Güncelleme: 21 Eylül 2022 - 18:57

    İzmir'in Konak ilçesindeki Tramvay Köprü durağında güvenlik görevlisi olarak çalışan Hülya Onaylı (40) önceki gün 21.45 sularında araç çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

    DİSK/Genel-İş 9 No'lu Şube üyesi olan Onaylı’nın duraktan tuvalete girmek için ayrıldığı ve aracın kendisine bu esnada çarptığı öğrenildi.

    DEFALARCA TALEPTE BULUNDUK
    Şube Başkanı Sedat Kenar, sendika olarak tuvalet ve benzeri ihtiyaçlar için defalarca talepte bulunduklarını, böylesi sonuçlar yaşanmaması için uyarıda bulunduklarını ancak hiçbir adım atılmadığını söyledi.
    Onaylı için bu sabah 08.00’de anma ve basın açıklaması yapacaklarını aktaran Kenar, “Bu bir kaza değil, iş cinayetidir” dedi.
    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bir açıklama yaparak; Konak tramvay hattında çalışan güvenlik görevlimiz Hülya Onaylı'yı elim bir trafik kazasında kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz. Arkadaşımıza Allah'tan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum' dedi.
     


    YORUMLAR

    • 0 Yorum