Konak'ta Cumhuriyet Bayramı coşkusu her mahallede yaşanıyor

    KONAK Belediyesi'nin Türkiye Cumhuriyeti'nin 99'uncu kuruluş yıldönümüne özel düzenlediği etkinliklerle Cumhuriyet Bayramı coşkusu kentin dört bir yanında yaşanıyor.

    Konak'ta Cumhuriyet Bayramı coşkusu her mahallede yaşanıyor
    27 Ekim 2022 - 12:57 - Güncelleme: 27 Ekim 2022 - 12:59

    Konak Belediyesi'nin düzenlediği Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, hafta başından itibaren kentin dört bir yanında her yaştan İzmirliye bayram coşkusu yaşattı. Bu yıl mahallelerde de düzenlenen etkinlikler sayesinde Konaklılar, Cumhuriyet Bayramı sevincini evlerinin yanı başında, komşularıyla birlikte yaşama fırsatı buldu. 
    Öte yandan Tüm İzmirliler panel, sergi ve konserlerde bir araya gelerek hem salonlarda hem meydanlarda Cumhuriyet sevgisini haykırdı. Kutlamalara katılarak Cumhuriyet Bayramı coşkusunu paylaşan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'a etkinliklerde CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğlullarından, Konak Belediyesi Meclis Üyeleri ve muhtarlar eşlik etti. Başkan Batur, katıldığı etkinliklerde İzmir'in Atatürkçülüğün başkenti olduğunu vurgulayarak, "Cumhuriyetimizin 99'uncu yıldönümünü her gün her mahallede büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun yaşasın Mustafa Kemal Atatürk, yaşasın Cumhuriyet" diyerek Atatürk'e ve onun emanet ettiği Cumhuriyete İzmir'de en güzel şekilde sahip çıktıkları mesajını verdi.

    BATUR: COŞKUYLA KUTLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ

    Cumhuriyet Bayramı'nı Konak Belediyesi'nin düzenlediği etkinliklerle kutlayan İzmirlilerle buluşan Başkan Batur, "Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşlarının bize emanet ettiği Cumhuriyetimizin 99'uncu kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Bizim için çok önemli. Özellikle Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları, Cumhuriyetimizin kuruluşu için kahramanlık öyküleri yazdılar. Bugün nefes alabiliyorsak, bayrağımızı asabiliyorsak, vatanımız diyebiliyorsak Mustafa Kemal Atatürk ve onun arkadaşlarına borçluyuz" dedi. Batur ayrıca, Mili Bayramları çocuklar ve gençlerle birlikte, coşkuyla, bir arada olarak, kucaklaşarak kutlamaya devam edeceklerinin de altını çizdi. (DHA)


    YORUMLAR

    • 0 Yorum