Konak Belediyesi Sanathane, bu kez çocukları ağırladı

    İZMİR'de Kadifekale ve Basmane bölgelerinde yaşayan 4 yaş üstü 158 çocuk, Konak Belediyesi kente kazandırdığı Sanathane'de 'Mimdo'nun Aradığı' isimli pantomim oyunuyla keyifli anlar yaşadı.

    Konak Belediyesi Sanathane, bu kez çocukları ağırladı
    06 Ekim 2022 - 11:32 - Güncelleme: 06 Ekim 2022 - 11:37

    Ağustos ayında Basmane'de açılan Sanathane, dezavantajlı bölgelerde yaşayan onlarca çocuğu 'Mimdo'nun Aradığı' isimli pantomim oyunuyla buluşturdu. Oyunu Kadifekale ve Basmane bölgelerinde yaşayan 4 yaş üstü 158 çocuk izledi.

    Mim Sanatçısı İlker Kılıçer, çok özel bir vasfı olmayan, bu yüzden de hemen fark edilemeyen ve çoğu zaman da yok sayılan oyun karakterinin, bu dünyada var olma çabasını mizahi açıdan, müzik eşliğinde pantomimle anlattı. Çocuklar, 40 dakika boyunca Mim Sanatçısı İlker Kılıçer'i dikkatle ve merakla izledi. Anne ve babalar da çocuklarına eşlik etti. Oyun Dramaturg Dr. Fatma Keçeli ile Pedagog Dr. Duygu Öz tarafından sahneye taşındı. Teknik kadrosunda Değer Aziz Demirkol'un yer aldığı oyunun müziklerini ise Şubadap müzik grubu yaptı.
    Ekim ayında da devam eden ve katılımların ücretsiz davetiye ile kısıtlı olduğu etkinlikler için '0232 4894522' numaralı telefondan '9404' dahili hat aranarak ayrıntılı bilgi alınabileceği belirtildi. (DHA)


    YORUMLAR

    • 0 Yorum