Konak Belediye Başkanı Batur: 'Örgütümüzün yanındayız'

    İZMİR'de Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Konak İlçe Başkanlığı görevine yeni seçilen Akın Küçükoğullarından'a ziyarette bulundu. Batur, "Biz de her zaman örgütümüzün yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

    Konak Belediye Başkanı Batur: 'Örgütümüzün yanındayız'
    24 Kasım 2021 - 14:27 - Güncelleme: 24 Kasım 2021 - 14:28

    Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, geçtiğimiz hafta CHP Konak İlçe Başkanlığına seçilen Akın Küçükoğullarından'ı makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarete, Konak Belediyesi Meclis Üyeleri, Konak'tan Sorumlu CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Yıldız Yılmaz, CHP İzmir İl Eğitim Sekreteri Yasemin Menokan da eşlik etti. Batur, CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından ve yönetimini kutladı.

    'KONAK'TA HEDEF, 2023'

    Batur, ilçe örgütünde Kadın Kolları ve Gençlik Kolları'nda görev alan herkesin çok tecrübeli olduğunu partiyi 2023 yılında iktidar yapacak kadroları Konak'ta devam ettireceklerini söyledi. Batur, örgütle birlik beraberlik içinde olduklarını belirterek, "Biz her zaman örgütümüzün yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Konak'ta birlikteliğimiz artarak, büyüyerek devam edecek. Cumhuriyet Halk Partisi'nin hedefi 2023 yılında ittifaklarıyla beraber iktidar olmaktır. Bizim amacımız da iktidarın belediye başkanı olmak. Gönlümüzden geçen de Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı olmasıdır. Bize de yakışan odur. Gençlik kollarımızın, kadın kollarımızın her zaman yanındayız, bundan hiç şüpheniz olmasın. Gençlik Kolları MYK üyesi olarak seçilen ve bugün aramızda bulunan, kendisiyle gurur duyduğumuz Cevat Aslan kardeşimize de başarılar diliyoruz" dedi. Öte yandan Batur, İzmir Büyükşehir Belediyesi'yle de tam bir uyum içinde çalıştıklarını belirtti.



     

     


    YORUMLAR

    • 0 Yorum