Kolejde çifte acı! Önce öğretmen sonra öğrenci vefat etti

    İzmir'de Özel Rota Koleji yöneticisi ve öğretmeni D. Serhan Yönsel, hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü İngiltere'de geçen hafta hayatını kaybetti. Bu acı dinmeden aynı okulun öğrencisi 10 yaşındaki Mehmet Emir Şen de 3 gün önce yaşama veda etti.

    Kolejde çifte acı! Önce öğretmen sonra öğrenci vefat etti
    21 Ocak 2023 - 19:34
    İki acı, İzmir Gaziemir'de yerleşkesi bulunan Özel Rota Koleji sosyal medya hesaplarından şöyle duyuruldu:
    Kurumumuz için büyük emekleri bulunan değerli idarecimiz D. Serhan Yönsel'i rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü İngiltere'de kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz. Değerli hocamıza Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere, yakınlarına ve tüm Rota ailesine başsağlığı dileriz.

    VEFATIYLA İLGİLİ DETAY VERİLMEDİ
    Gaziemir Kampüsü İlkokul 4.sınıf ögrencimiz Mehmet Emir Şen'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kıymetli ögrencimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına Rota Koleji ailesi olarak başsağlığı diliyoruz.



    Altınordu Spor Kulübü de Şen için şu paylaşımda bulundu:
    ​​​​​​​Altınordu Gaziemir Rota Koleji Futbol Okulu sporcumuz, Mehmet Emir Şen'in (2013) dün akşam saatlerinde vefat ettiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Sporcumuzun cenazesi, bugün İkindi Namazına müteakip Bornova Debre Camii’nden kaldırılacaktır. Başımız sağ olsun.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum