Kola aldırma bahanesi ile çocuk kaçırdı

    11 yaşındaki kız çocuğu ile yanındaki 3 buçuk yaşındaki kardeşini gözüne kestiren kadın, kola aldırma bahanesi ile küçük kız çocuğunu kaçırdı. Çocuğun kaçırılma anı, kameraya yansıdı.

    Kola aldırma bahanesi ile çocuk kaçırdı
    25 Ağustos 2022 - 16:16 - Güncelleme: 25 Ağustos 2022 - 16:27

    Konya’nın Karatay ilçesine bağlı Şemsi Tebrizi Mahallesi’nde, 16 Ağustos’ta saat 17.00 sıralarında bakkala gitmek için 3 buçuk yaşındaki Arina Fatah ile evden çıkan 11 yaşındaki Lamya Aso Rifaat, apartmanın girişinde oturan yüzü kapalı bir kadın tarafından çağrıldı.

    Kadın Lamya Aso Rifaat’tan kola almasını, kardeşini yanında bırakmasını istedi.

    İHA’nın haberine göre; Lamya Aso Rifaat bu teklifi kabul etmedi. Bunun üzerine kadın, küçük çocuğun elinden tutarak kendilerinin de bakkala doğru geleceklerini, ablasının önden gitmesini söyledi.

    Parayı alarak bakkala giden Lamya Aso Rifaat kola ne kardeşini ne kadını bulabildi. Lamya Aso Rifaat, evine giderek durumu annesine ve babasına bildirdi.

    Kaçırma anlar kameraya yansıdı

    Apartmanda bulunan güvenlik kamera görüntülerini inceleyen baba Aso Rafhat Fatah, 3 buçuk yaşındaki kızının kaçırıldığını görerek durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nden polis ekipleri sevk edildi.

    Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, bir kadının apartman önünde beklediği ve iki kardeşin apartmandan çıktığı sırada kendilerini durdurarak para verdiği ve bu sırada küçük kızı götürdüğünü belirledi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum