Kokain içen 'danışman' ile ilgili açıklama

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın danışmanı Muhammed Doğan, sosyal medyadaki görüntüleri gündem olan ve Dağ'ın danışmanı olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu hakkında açıklamada bulundu.

    26 Mart 2021 - 10:51 - Güncelleme: 26 Mart 2021 - 14:34

    Sosyal medyada dolaşıma sokulan bir videoda, bir otomobilde uyuşturucu madde kullandığı anlara ilişkin görüntüleri görülen kişinin AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın danışmanı olduğu ileri sürüldü.

    Kürşat Ayvatoğlu isimli olduğu belirtilen söz konusu kişiyle ilgili görüntülerin büyük gündem haline gelmesi üzerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın danışmanı Muhammed Doğan bir açıklama yaptı.

    Doğan, Kürşat Ayvatoğlu isminde bir kişinin danışman ya da özel kalem kadrosunda çalışmadığını söyledi.

    Doğan, "Hamza Dağ'ın meclis kadrosuna bağlı 3 danışmanı bulunmaktadır. Birinci danışman Muhammet Doğan, ikinci danışman Abdürrahim Atasever, üçüncü danışman Murat Kaygusuz. Genel Merkez Özel Kalemi ise Kadir Aytunkaynak'tır. Bunların haricinde danışmanı yoktur" ifadelerini kullandı.

    Kürşat Ayvatoğlu kimdir? AK Parti 'li Hamza Dağ'ın danışmanı Muhammed Doğan açıklamalarda bulundu

    MÜDÜR OLDUĞU İDDİA EDİLDİ
    Kürşat Ayvatoğlu'nun 2014-2019 yılları arasında Kastamonu Belediye Başkanlığı yapan AK Parti'li Tahsin Babaş'ın seçim kampanyasında görev aldığı, belediyede bir süre Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak çalıştığı belirtiliyor.

    CHP'DEN TEPKİ

    Kürşay Ayvatoğlu'nun görüntüleri üzerine CHP'den de tepki geldi. CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.


    YORUMLAR

    • 2 Yorum
    • Bebeto
      3 yıl önce
      KESİNLİKLE İFTİRA MANYAKMISINIZ SİZ ÖYLE ŞEY OLURMU VALLAHİ GÜNAHA GİRERSİNİZ HATTA MÜZİĞİDE AYARLAMIŞLAR ÇOK GERÇEKCİ OLSUN DİYE BİLDİĞİN NİŞASTA O
    • Bülent
      3 yıl önce
      Olay yanlış anlaşıldı, karbonattı o yukarıdan yatay çekimde kokain gibi duruyor