Klass Ödülleri, görkemli bir geceyle sahiplerini bulacak

    18 yıldır pozitif habercilik ilkesiyle hareket ederek iş, sanat ve sosyal yaşam dünyasının nabzını tutan Klass Magazin, 18. Yılını Klass Ödülleri Gala Seremonisi ile taçlandırıyor. 50 farklı kategoride sektörlerinin en başarılı isimlerinin ödüllendirileceği gece 16 Mayıs’ta, Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleşirken gecenin sunuculuğunu ise Burcu Esmersoy yapacak.

    Klass Ödülleri, görkemli bir geceyle sahiplerini bulacak
    11 Mayıs 2022 - 19:38

    Türkiye’nin en başarılı ve alanında değer yaratan isimlerinin yanı sıra sosyal yaşam dünyasının saygıdeğer isimlerinin de yer alacağı Klass Ödülleri Gala Seremonisi, 16 Mayıs 2022 tarihinde Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleşecek. Ana sponsorluğunu 2410 Construction’ın üstlendiği gecede iş, sanat, sağlık, güzellik, mücevher, mobilya ve turizm gibi önemli sektörlerin en başarılı ve alanında fark yaratan isimleri 50 farklı kategoride ödül alacak. Voila Health Tourism ve Unknown Brand’dın da sponsorluklarıyla katkı sağladığı Klass Ödülleri Gala Seremonisi’nin sunuculuğu ise daha önce birçok önemli etkinliğin sunuculuğunu başarıyla üstlenen ve alanının en iyi isimlerinden birisi olan Burcu Esmersoy yapacak. Türkiye’nin en sıra dışı şovlarına ev sahipliği yapacak tören, muhteşem bir ambiyansta Broadway teması ile gerçekleşecek. Walone Fashion Group tarafından hazırlanan özel defilenin davetlilere sergileneceği Klass Ödülleri Gala Seremonisi, nefes kesecek özel dans ve ışık gösterileriyle misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

    KONUKLAR ‘AFTER PARTY’ DE DOYASIYA EĞLENECEK
    Türkiye’nin en iyi marka ve isimlerinin ödüllerine kavuşmasının ardından davetliler coşkulu bir ‘After Party’ ile gecenin tadını çıkarmaya devam edecek. Swissôtel The Bosphorus’da yer alan ve İstanbul’un en iddialı mekanlarından Gabbro Resto – Bar’da düzenlenecek partide konuklar Türkiye’nin en başarılı DJ’lerinden Doğuş Çabakçor’un performansı eşliğinde keyifli saatler geçirecek. Davetliler mekânın geceye özel içecek menüleri ve Boğaz manzarası eşliğinde yakın dostlarıyla ödüllerini kutlama imkanına sahip olurken, DJ Doğuş Çabakçor’un performansı ve çaldığı müziklerle de doyasıya eğlenecek.

    TÜRKİYE’NİN YILDIZLARI ‘KLASS ÖDÜLLERİ’ GECESİNDE BULUŞACAK
    Türkiye’nin en önemli isimlerini sayfalarına taşıyan Klass Magazin ‘Klass Ödülleri Gala Seremonisi’ ile bu isimleri Swissotel The Bosphorus İstanbul’da buluşturacak. İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasının bir araya geleceği ödül töreninde Salih Bademci, İrem Helvacıoğlu, Pınar Kerimoğlu, Yalçın Şahin, Uğur Talayhan, Mete Vardar, Hilal Suerdem, Pervin Ersoy, Doğuş Çabakçor, Erkan Özerman ve Servet Terziler gibi isimler ödüllerine kavuşurken Bilge Kuru, Harun Erdenay, Ertem Şener, Elif İnci Aras, Süleyman Orakçıoğlu, Begüm Özer, Melis Özer, Nuri Develi, Raşit Bağzıbağlı, Zahide Yetiş, Zuhal Topal, Murat Aygen, Ayşe Tolga, Tolgahan Sayışman, Orhan Gencebay, Wilma Elles, Deniz Seki, Aslıhan Karalar, Tamer Karadağlı, Erkan Meriç, Görkem Sevindik, Aslı Hünel ve Kubat gibi isimler şık gecede bir araya gelecekler.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum