Kızılay da Nefes'e can oldu

    Türk Kızılay Urla Şubesi, kanserden yaşamını yitiren Nefes Can adına basketbol turnuvası düzenledi. Sıfır atıktan yapılan kıyafetler giyen özel çocuklar, defilenin ardından salona gelenlere tavuklu pilav ikram etti.

    Kızılay da Nefes'e can oldu
    07 Eylül 2022 - 14:55 - Güncelleme: 07 Eylül 2022 - 15:48

    Urla'da kanserden yaşamını yitiren 3 yaşındaki Nefes Can adına  düzenlenen ve iki gün süren “Nefes Can”  kadın basketbol dostluk turnuvasına basketbolseverler yoğun bir ilgi gösterdi.

    12 Eylül Kapalı Spor salonunda düzenlenen turnuvaya Urla Gençlik Spor Kulübü, Turgutlu Belediye Spor ve Karşıyaka Çarşı bayan basketbol takımları katıldı.



    Türk Kızılay Urla Bağışçıların destegi ile Türk Kızılay Kadın tarafından hazırlanan ikramları, basketbol severlere ikram edildi.



    KİTVAK Vakfı  ve Urla Gençlik Spor Kulübü tarafından turnuvaya destek olanlara  teşekkür belgesi verildi.Turnuva da Türk Kızılay "Urla Sıfır Atık Projesi " kapsamında Mikrop Hikmet'in sunumu ile özel çocuklar  "Çevre İçin Engelsiz Adımlar Defilesi"  gerçekleştirdi.Turnuvadan elde edilen bağış “Askıda Oda” projesinde kullanılacak ve onkoloji hastalarına “Can” olacak. 



    Urla Kızılay Şube Başkanı Nurgül Saltık, "Nefesin Nefesi" sloganıyla turnuvada yer almaktan cok mutlu olduklarını dile getirdi.Engelli çocuklarımızın anneleri, Urla Kızılay Engelsiz Gönüllü Merkezinde, Urla Halk Egitim Merkezi ile açılan Eğitmenliğini Dilek Saygının yaptığı  "Geri Dönüşüm Kıyafetlerini" Engelsiz Kızılayın ," Özel Çocukları "sergilediğini belirten Saltık, " Bizde bu etkinliğe gönülden  katkı koyduk.Özel çocukların defilesinde çok duygulu anlar yaşandı.Toplanan gelir  ' Nefes Can ' gibi çocuklara umut olacak.Bu turnuva çocuklara umut olacak " dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum