• Reklam

Kızılağaç Makine İkmal Tesisi'ndeki üretimle yüzde 61 tasarruf sağlandı

MUĞLA Büyükşehir Belediyesi'nin oluşturduğu Kızılağaç Makine ve İkmal Tesisi'nde belediyeye ait tüm araç ve iş makinelerinin bakım ve onarım işlemleri ile metal ürünleri imalatları dışarıdan hizmet almadan piyasanın altında maliyetle imal ediliyor.

Kızılağaç Makine İkmal Tesisi'ndeki üretimle yüzde 61 tasarruf sağlandı
04 Ağustos 2022 - 01:21 - Güncelleme: 04 Ağustos 2022 - 01:22

Tesiste, fen ve sanat ürünleri (metal kapı, pencere, köprü korkuluğu, engelli rampaları, yağmur suyu mazgalları, muhtelif çatı yapımı ve tamiratları ile geri dönüşüm ürünleri vb.) imal ediliyor. Usta ellerde tasarlanarak üretilen malzemeler, ihtiyaç duyulan noktalara yerleştirilirken, üretimin ilk aşamasından montajına kadar geçen süreç belediye personeli tarafından yürütülüyor.

Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Tesisi'nde, 2017 yılından bu yana kendi öz mallarının bakım ve onarım işlemleri için piyasa fiyatının altında iş yapılarak yüzde 61 oranında tasarruf sağlandı.  

51 ADET KÖPRÜ KORKULUĞU YAPILDI

Muğla Büyükşehir Belediyesine il genelinde muhtarlardan gelen talepler doğrultusunda mahallelerdeki köprülerin trafik güvenliğini sağlamak amacıyla köprü korkulukları yapılıyor. 2017 yılından bu yana gelen talepler doğrultusunda metal atölyesi tarafından 51 adet köprü korkuluğu yapıldı.(DHA)


YORUMLAR

  • 0 Yorum