Kız arkadaşının yüzüne çatal fırlatıp tokatladı

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde, sosyal medyaya yansıyan görüntüler bir erkeğin kız arkadaşına uyguladığı şiddet tepkiye neden oldu. Öte yandan şiddet olayından sonra savcılığa giden kızın daha sonra şikayetini geri çektiği belirtildi.

    28 Mart 2021 - 15:48 - Güncelleme: 28 Mart 2021 - 16:09

    Marmaris ilçesindeki bir iş yerinin güvenlik kamerasının 3 ay önce kaydettiği Engin C'nin Beste Ö'yü darbettiği anların görüntüsü sosyal medyada paylaşıldı.

    Tepki çeken görüntü Kız arkadaşının yüzüne çatal fırlatıp, dövdü

    Şiddet olayından sonra savcılığa giden Beste Ö'nün daha sonra şikayetini geri çektiği belirtildi. B.Ö'nün tekrar şikayetçi olunca, E.C hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı çıkarıldığı anlaşıldı, bu kararı ihlalden 3 gün hapis cezasına çarptırıldığı kaydedildi.

    Görüntülerde, saldırgan Engin C'nin yemek yedikleri sırada Beste Ö'nün yüzüne çatal fırlattığı, ardından darbettiği anlar yer alıyor.

    Edinilen bilgiye göre, Beste Ö. (20) ve Engin C. (32) bir yıldır arkadaşlık yapıyorlardı. İddiaya göre Beste Ö. ilişkileri süresince sık sık darp edildi. Ailesiyle birlikte yaşayan genç kız, savcılığa gidip suç duyurusunda bulundu.

    Spor eğitmeni Engin C. ise yine kendi sosyal medyasında Beste Ö. ile yaptıkları konuşmaları ve cep telefonu ile çektiği görüntüleri yayınlayarak olayı gerçekleştirirken ağır tahrik altında kaldığını, yaptıkları için çok üzgün olduğunu açıklayarak, gerekeni avukatı aracılığı ile duyuracağını ifade etti.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum