Kişiye özel hediye nedir?

    Kişiye özel hediye nedir?
    22 Ocak 2024 - 15:31
    Kişiye özel hediyeler ararken düştüğümüz en büyük yanılgı, çevremizdeki insanların birbirlerine alıp çok sevdiği popüler hediye seti gibi sürprizlerin, bizim aldığımız insanda da aynı etkiyi uyandıracağını düşünmek olabilir. Aksine, düşünme şeklimiz etrafımızdakilerin beğeni ölçütleri değil, onun genel beğenilerini değerlendirdiğimiz bir ölçüt olmalı. Üstelik insanın beğenilerini etkileyen sınırsız uyaran ve faktörler devamlı olarak etki halindedir ve biz güncel olana odaklanmalıyız. bodo gibi yenilikler ile dolu, yaşadığımız çağı her yönünden yakalamış olan devamlı faydalı yeniliği takipte kalan online hediye mağazasında, hedefi on ikiden tutturacağınız gerçek hazlar yaşatan sürprizler var. Anne, baba, sevgili, eş, arkadaş, çocuk, kardeş, akraba, çalışan, müşteri, öğretmen gibi özel hediyeler almak istediğiniz çevrenizden kim olursa olsun burada ona göre en güzelini mutlaka bulursunuz. bodo neden mi bu kadar iddialı? Çünkü deneyim, yaşamın en kilit anlarında bizim anahtarımız olarak ortaya çıkan yegane olgudur ve böylesine değerli bir olguyu hediye konseptiyle sevdiklerimize sunabilmemizi sağlayan tek ve en büyük platform bodo.tr! 

    Kişiye özel hediye nasıl seçilir?

    Dünya üzerinde yaşayan milyarlarca insan var, milyarlarca da ortak noktamız var fakat bir o kadar da bizi birbirimizden ayıran farklı kişisel özelliklerimiz var. Fiziksel, yaşantısal, karakteristik gibi pek çok alandan olabilir önemli olan hediye vereceğiniz kişiye özel olan ayrıcalıkları tanıyarak ona uygun olan deneyim hediyesini seçebilmek. Annenizin diğer tüm aile üyelerinden farklı olan özelliği, sanata olan yatkınlığı ve ilgisi ise hem online dersler olarak hem de atölyelerde bire bir şekilde hizmetlerin bulunduğu bodo’dan ‘’Sanat’’ kategorisinin deneyimlerini tercih edin. Kardeşiniz bilgisayar oyunları oynarken kendisini mutlu hissediyorsa henüz denemediği bir etkinliği, ‘’Tekno’’ ya da ‘’Oyunlar ve Parti’’ kategorisinde bulursunuz. Eşinizi uykusuz bırakan zor iş şartlarına, ‘’SPA ve Masaj’’ dan yenilenme hissi veren, sağlıklı masaj terapileri sunabilirsiniz. Kızınızın gündeminde olan sıkı ders çalışma, kaçamaklarını zorlaştırıyorsa yeniden eğlenip gülmesi adına o kaçamağı, ‘’Sürüş Deneyimi’’ başlığında yer alan birbirinden heyecan verici aktivitelerden birini sunarak siz sağlayın.

    Doğum günü hediye fikirleri

    Yakınlarınızı hediye inceliği ile sevindirirken deneyim ayrıntılı konsept ile şaşırtmanın bodo hazzını yaşayın! Erkek arkadaşlarınıza sunabileceğiniz; ‘’İki Kişi için Ormanda At Binme’’, ‘’İki Kişi için Karting’’ ya da ‘’Kişiye özel Temel Atış Eğitimi’’ sürprizlerini mutlaka inceleyin. Bu gibi alanlarla ilgilenen kadınlara, oldukça değerli hissettirecek; ‘’İki Kişi için özel Nefes Dersi’’, ‘’İki Kişi için Özel Meditasyon Dersi’’, ‘’Grup Halinde Yoga Kursu’’. Çocuklarınızla faydalı ve eğlenceli bir güne merhaba deyin: ‘’İki Kişi için Hamburger Yapım Dersi’’. Özel yemeklerden hoşlanan sevgiliye en romantik sürprizlerden,‘’360 Manzaralı Akşam Yemeği’’. Görmekten bıktığınız klasik sürprizlerin aksine bodo’nun deneyim sürprizlerinde hayat var! Hemen denemelisiniz.

     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum