Kırkpınar genç sporcularla buluştu, "Çileye son vereceğiz!"

    Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Kırkpınar, Şehit Ümit Boz Spor Tesisi'nde gençlerle bir araya gelerek maç yaptı. Gençlerin tesise ilişkin çok sayıda şikayetinin ardından yerinde incelemede bulunan Kırkpınar, kırık dökük oturaklara dikkat çekerek, "Şehit Ümit Boz Spor Tesisi’mize yakışan bir tesis yapacağız ve bu çileye artık bir son vereceğiz." dedi.

    Kırkpınar genç sporcularla buluştu, "Çileye son vereceğiz!"
    29 Şubat 2024 - 09:03

    Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar, Şehit Ümit Boz Spor Tesisi'nde genç sporcularla bir araya geldi. Kırkpınar, Şehit Ümit Boz'da gençlerle futbol maçı yaptı.

    Kırkpınar gençleri dinledi

    Gençler, Spor Tesisinde bulunan halı sahanın eski, giyinme odalarının kullanışsız olduğunu dile getirirken, eğitmenler ise hizmetsizliğe dikkat çekerek "Her maçta bir sakatlanma yaşıyoruz." şikâyetinde bulundu.

    "Oturaklar kırık dökük"

    Tesisi yerinde inceleyen Bayraklı Belediye Başkan adayı Bilal Kırkpınar, tesisin tribünlerindeki oturakların kırık dökük olmasına tepki göstererek, " Şehit Ümit Boz Spor Tesisi’nde tribünlere çıktık. Tribündeki oturaklar kırık, dökük. Tek bir tane spor tesisi olmasına rağmen böyle bir hizmetsizlikle cebelleşiyor." dedi.

    "Bu çileye son vereceğiz"

    Genç sporculara ‘Gençlik Merkezi’ sözü veren Kırkpınar, Ümit Boz Spor Tesisi'ni de çağa uygun, yeni, temiz ve kullanışlı hale getireceğini vurgulayarak, "Biz buraya yakışan bir tesis yapacağız ve bu çileye artık bir son vereceğiz." açıklamasında bulundu.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum