Kiraladıkları villada yetişkin filmi çektiler

    Sosyal medyada paylaşılan videolar depreme yol açtı, lüks evin adresini bulan polis rezalet filmlerde rol alan beş kişinin peşine düştü. Yerel oyuncunun kimliği ise kısa sürede ortaya çıktı.

    Kiraladıkları villada yetişkin filmi çektiler
    05 Haziran 2021 - 14:43
    Dünya çapında her gün yaklaşık yarım milyon koronavirüs vakası tespit edilirken, Covid-19 aşısının yaygınlaşmasıyla birlikte Kuzey Yarımküre ülkelerinde yaz tatili hareketliliği de başladı.
    Ancak Ekvator kuşağı üzerindeki Endonezya'nın ünlü tatil adası Bali, bugünlerde bir skandalla çalkalanıyor. Sosyal medyadan arka arkaya paylaşılan görüntüler, yerel medyada haber olunca ortalık karıştı.

    Her yıl milyonlarca turisti ağırlayan Bali Adası'ndaki yerel polis, sosyal medyadan paylaşılan videoların şaşkınlığını yaşıyor. Polisi kızdıran videonun sahibi, yetişkin filmi yıldızı bir çift.


    TikTok'tan Twitter'a birçok mecrada hesabı olan çiftin 'Yetişkin filmi villasına hoşgeldiniz' başlığıyla yayınladığı video, Bali'de depreme yol açtı.

    Çektikleri filmleri internet üzerinden yayınlayan çiftin paylaşımları yerel medyada haber oldu, bunun üzerine polis söz konusu villayı aramaya başladı.

    Yerel medya, yetişkin film yıldızlarının sosyal medyada paylaştığı videolarda Endonezyalı bir oyuncunun da varlığını hemen fark etti ve kimliğinin ortaya çıkması fazla zaman almadı.

    Putri Penelope isimli yerel oyuncunun yanı sıra polis söz konusu filmlerde rol alan toplam beş kişinin peşine düştü, yerel medyadaki haberlerin sayısı da giderek arttı.

    Hikayenin büyümesi üzerine polis paylaşımların yapıldığı villayı Jalan Umalas semtinde buldu ancak şimdiye kadar lüks evin sahibine ulaşabilmiş değil.

    Endonezya polisi, göçmenlik bürosunun da katıldığı soruşturmada yetişkin film yıldızlarının yakalanması halinde tutuklanacağını açıkladı.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum