Kınık'ta Gençlik Haftası'nda Fener alayı ve konser düzenlenecek

    İZMİR'in Kınık ilçesinde, belediye tarafından 'Gençlik Haftası' etkinlikleri kapsamında, 19 Mayıs'ta kutlama programı düzenleneceği bildirildi. Fener alayı ve kortej yürüyüşüyle başlayacak etkinlikte, Kınık Halk Eğitim Merkezi Korosu, yerel sanatçı Fırat Tanır ile ünlü şarkıcı Ekin Uzunlar sahne alacak.

    Kınık'ta Gençlik Haftası'nda Fener alayı ve konser düzenlenecek
    18 Mayıs 2023 - 10:22 - Güncelleme: 18 Mayıs 2023 - 10:24

    Kınık'ta 19 Mayıs'ta Gençlik haftası kapsamında, bir dizi etkinlik düzenlenecek. Gençlik Haftası programı 19 Mayıs'ta saat 20:00'da fener alayı ve kortej yürüyüşü ile Hükümet Konağı önünden başlayacak. Yürüyüş Cumhuriyet Meydanı'ndaki konser alanında son bulucak. Meydanda, sunuculuğunu Ayşegül Koç'un yapacağı konserde ilk olarak Kınık Halk Eğitim Merkezi Korosu şarkılarını seslendirecek ve konuk sanatçı olarak yerel sanatçı Fırat Tanır sevilen şarkılarını Kınıklılar için söyleyecek. Etkinlikler son olarak Ekin Uzunlar'ın vereceği konserle sona erecek.

    Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, tam gençlerimizi ve halkımızı fener alayı, kortej yürüyüşü ve ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz konserlerimize bekliyoruz" dedi.

     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum