• Reklam

Kınık'ın yeni öğretmenevinde ilk kutlanan öğretmenler günü oldu

Kınık’ta 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama programı düzenlendi. Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmenliği kabul edişinin yıldönümü olan, 24 Kasım tarihinde kutlanan Öğretmenler günü nedeniyle, ilk olarak emekli öğretmenlerle bir araya gelen Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, emekli öğretmenlerle sohbet ederek öğretmenler gününü kutladı.

Kınık'ın yeni öğretmenevinde ilk kutlanan öğretmenler günü oldu
25 Kasım 2021 - 09:00
Programda sözü alan emekli öğretmenler, “Bizleri her yıl olduğu gibi bu yılda
unutmayan, Belediye Başkanımız Dr. Sadık Doğruer’e teşekkür ediyoruz. Eğitime olan katkılarıve çalışmaları bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

Kınık’ta düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları, emekli öğretmenlerle buluşmanınardından, Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı. Kınık Milli Eğitim Müdürlüğünün, KınıkÖğretmenevi, Halk Eğitim Merkezi ve Kültür Merkezi amfi salonunda düzenlemiş olduğu Öğretmenler Günü programı ile kutlamalar sona erdi.
 
Programa katılım sağlayan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, “Öğretmenlik kutsal birmeslektir. En zor şartlarda bile, eğitmeyi ve öğretmeyi benimseyip, fedakârca gayret gösteren öğretmenlerimizin üzerimizde emeği çoktur. Bu mesleğin temeli sevgi ve fedakârlıktır. Bizler düzenlediğimiz bu programla onlarla bir araya gelerek teşekkürlerimizi sunmak istedik. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum