Kınık'ın doktor başkanı talep etti, hastaneye 7 doktor kadrosu çıktı

    Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer’in, ilçenin doktor ihtiyacı ile ilgili girişimleri sonuç verdi.

    Kınık'ın doktor başkanı talep etti, hastaneye 7 doktor kadrosu çıktı
    03 Ocak 2023 - 10:45
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayınlanan 4924 sayılı kanun ile Kınık Devlet Hastanesi'nde görevlendirilmek üzere 7 Sözleşmeli Uzman Tabip kadrosu açıldı.
    İlçemize hayırlı olsun sözleri ile bir açıklama yapan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, “Milletvekilimiz Hamza Dağ, İlçe Başkanımız Sami Mollaahmet ile birlikte Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaretimiz sırasında hastanemizin ve bölgemizin uzman doktor açığını görüşmüştük. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayınlanan 4924 sayılı kanun ile Kınık Devlet Hastanesi'ne 7 Sözleşmeli Uzman Tabip kadrosu açılmıştır. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca ve Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ'a teşekkür ediyorum” dedi.
     
    Başkan Doğruer’in ilçenin sağlık alanında yaşadığı ihtiyaçlar ile ilgili; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile birlikte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yla yapmış olduğu görüşmeler meyvesini verdi. Kınık ziyaretinde devlet hastanesinin ihtiyaçlarını yerinde inceleyen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, sorunların kısa sürede çözülerek, ilçenin bütün ihtiyaçlarının karşılanacağı müjdesini vermişti. Resmi Gazete'de yayınlanan 4924 sayılı kanun ile Kınık Devlet Hastanesi'nde görevlendirilmek üzere 7 Sözleşmeli Uzman Tabip kadrosu açılması, Başkan Doğruer olmak üzere ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum