• Reklam

Kilo almamak için beslenme çantasıyla geziyor

Oyuncu Merve Çağıran, Nişantaşı’nda elinde küçük bir bavulla objektiflere takıldı. Diyette olduğunu söyleyen oyuncu, yiyeceklerini de çantasında, yanında taşıdığını belirtti.

Kilo almamak için beslenme çantasıyla geziyor
13 Aralık 2021 - 11:47
Oyuncu Merve Çağıran, önceki gün City’s Nişantaşı’ndan çıkarken objektife takıldı. Elinde küçük boy bavulla görüntülenen Çağıran, muhabirlerin sorusu üzerine “Bu bavulu taşımam gerekiyor çünkü içinde kullanmam gereken gıda ürünleri var. Yanımda taşımak zorundayım. Rejim yapıyorum. Daha çok vücut temizliğiyle alakalı bir durum. Yanlış anlaşılmasın, bir hastalığım yok ve sadece dikkat etmem gerekiyor” dedi.



Çekimleri Antakya’da yapılan “Kalp Yarası” dizisinde rol alan Merve Çağıran, birkaç günlüğüne geldiği İstanbul’u çok özlediğini söyledi. Antakya’nın lezzetli yemekleri yüzünden kilo aldığını sözlerine ekleyen Çağıran, “Dizi çekimi için uzun süredir Antakya’dayım. Antakya yemeklerini görünce dayanamıyordum ama şimdi dayanıyorum. Beş kilo aldım. Üç kilo verdim, kaldı iki kilo. Onu da bu bavulumdaki beslenme ürünleriyle vereceğim” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum