• Reklam

Kılıçdaroğlu'nun ilk durağı Kahramanmaraş! Ziyaretler bölgede sürecek

Cumhurbaşkanlığı ilanı sonrasında rozetini çıkarması beklenen Kılıçdaroğlu, yalnızca kürsüye veda etti. Grup toplantılarına farklı illerden devam edeceği aktarılan Kılıçdaroğlu'nun ilk olarak Kahramanmaraş'a gideceği belirtildi.

Kılıçdaroğlu'nun ilk durağı Kahramanmaraş! Ziyaretler bölgede sürecek
08 Mart 2023 - 11:56
Oldukça çalkantılı bir süreçten geçen 6'lı masa, Saadet Partisi Genel Merkezi önünde 6 Mart tarihinde, adayının CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı. Bu durum ittifak ortağı Meral Akşener'in yüzünü düşürse de CHP Genel Merkezi önünde kutlamalar yapıldı.

Rozeti çıkarmadı
Bir diğer yandan partisinin grup toplantısındaki konuşmalarına veda cümleleri ile başlayan Kılıçdaroğlu'nun, rozetini çıkaracağı zannediliyordu. Toplantıya son kez katıldığını vurgulayan Kılıçdaroğlu rozeti çıkarmadan, partililerden helallik isteyerek kürsüye veda etti. Kürsüye vedası ile partiden istifa edeceği düşünülen Kılıçdaroğlu'nun, grup toplantılarına devam edeceği aktarıldı.

Sahaya iniyor
Seçim çalışmalarına başlayan Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurmayları, henüz netleşen bir miting programı ya da il ziyareti olmadığını belirtti.Kemal Kılıçdaroğlu’nun daha fazla sahada olacağı vurgulanırken, “Grup kürsüsüne veda nedeni de bundan. Yaz döneminde yaptığı gibi farklı illerde grup toplantısı gibi konuşmalarına devam edecek. Acçıklanacak seçim takvimine göre de programı netleşecek.” ifadeleri aktarıldı.

İlk durağı Kahramanmaraş
CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk ziyaretinin deprem bölgesine olacağını söyledi. Buna göre Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş’a gidecek.

Kılıçdaroğlu: Asrın felaketi büyütülüyor
Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu hareketi, akıllara deprem için dillendirilen “asrın felaketi” sloganına verdiği yanıt getirdi. Kılıçdaroğlu, 46 bine yakın vatandaşımızın can verdiği “asrın felaketi” söyleminin büyütüldüğünü vurgulamıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum