Kılıçdaroğlu, kendisine 'kanı bozuk' diyen kadını danışman yaptı

    Kılıçdaroğlu'nun kadın ve aile politikaları üzerine çalışma yapmak üzere genel başkan danışmanı olarak atadığı belirtilen Perinaz Mahpeyker Yaman'ın kendisine hakaretler ettiği yıllar öncesinden bir paylaşımı ortaya çıktı. Aynı kişinin Atatürk'e de hakaret ettiği tespit edildi.

    Kılıçdaroğlu, kendisine 'kanı bozuk' diyen kadını danışman yaptı
    01 Eylül 2023 - 23:30 - Güncelleme: 01 Eylül 2023 - 23:41
    CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "Kadın ve Aile Politikaları" konusunda Genel Başkan Danışmanı olarak atadığı Perinaz Mahpeyker Yaman'ın yıllar önceki paylaşımlarında Kılıçdaroğlu'na hakaretler yağdırdığı ortaya çıktı.

    GENEL BAŞKAN DANIŞMANI OLARAK ATANDI
    28 Mayıs seçimlerinden yenilgiyle ayrılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, değişim tartışmaları sonrası partini yönetimini yeniden şekillendirerek danışmanları görevine son vermişti. CHP liderinin ıslak imzası ile 'Kadın ve Aile Politikaları' konusunda çalışmalar yürütmek üzere Genel Başkan Danışmanı' olarak Perinaz Mahpeyker Yaman atandı.



    "KILIÇDAROĞLU'NA ŞÜKRANLARIMI SUNARIM"
    Sosyal medya hesabından Yaman, "Bana onur duyduğum bu görevi layık gören sayın genel başkanım kemal Kılıçdaroğlu'na şükranlarımı sunarım. Allah utandırmasın inşallah" ifadelerini kullandı.

    KILIÇDAROĞLU'NA HAKARET ETTİĞİ PAYLAŞIMI ORTAYA ÇIKTI
    Yaman'ın geçtiğimiz yıllarda Kılıçdaroğlu'nu hedef alan bir paylaşımında, "Yarın bu ülkede iç savaş çıksa, ülkeden ilk kaçanları başında Kemal Kılıçdaroğlu olur kanı bozuk" dediği görüldü.

    Kılıçdaroğlu'nun danışman olarak atadığı Perinaz Mahpeyker Yaman'ın CHP liderine hakaretler ettiği paylaşımı ortaya çıktı

    CHP YALANLADI AMA PAYLAŞIM YAPAN YAMAN İÇİN DAVA AÇMADI

    Haberleri yalanlayan CHP Medya Planlama ve Sosyal Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, Tele1'e yaptığı açıklamada “Böyle bir isim ataması söz konusu değil. Bu nasıl gündem oldu bilmiyorum. Genel Merkezimizde Perinaz Mahpeyker diye bir genelgemiz yok. 4 Haziran’dan sonra danışman kadrosu sıfırdan kuruldu. Bu isimli bir danışman yok” dedi. Ancak CHP'nin Kılıçdaroğlu'nun imzasıyla paylaşım yapan Perinaz Mahpeyker Yaman'ın elindeki belgenin sahte-düzmece olduğuyla ilgili mayıs ayından bu yana herhangi bir dava açmadı. Çünkü atama 26 Mayıs'ta yapılmış görünüyor.

    BİR AÇIKLAMA DA AYLİN NAZLIAKA'DAN

    Bir açıklama da CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka'dan geldi. Nazlıaka, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Az önce Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile konuşarak teyid ettim: Genel Başkanımızın Kadın ve Aile Politikaları danışmanı yoktur." ifadelerini kullandı.

    Kemal Kılıçdaroğlu kendisini 'hain ve kanı bozuk' ilan eden Perinaz Mahpeyker Yaman'ı genel başkan danışmanı yaptı

    Kemal Kılıçdaroğlu kendisini 'hain ve kanı bozuk' ilan eden Perinaz Mahpeyker Yaman'ı genel başkan danışmanı yaptı

    YORUMLAR

    • 0 Yorum