Kılıçdaroğlu beni çok dinler

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ‘CHP Lideri Kılıçdaroğlu sizi dinliyor mu?’ sorusuna, “O kadar çok dinler ki… Onu yorduğunuzu sıktığınızı düşünürsünüz, kendinizi mahcup hissedersiniz ancak o devam eder. Demokrat birisi kendisi. Belki de en kısa ifade biçimiyle demokrat olabilir” cevabı verdi.

    Kılıçdaroğlu beni çok dinler
    24 Mart 2023 - 11:41
    14 Mayıs’ta yapılacak seçimler nedeniyle partilerde aday adaylığı süreci yaşanıyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bu hareketliliği ve partisi CHP'de yaşananları  değerlendirdi.

    YOĞUN BAŞVURU SEVİNDİRDİ
    Milletvekilliği aday adaylığı için İzmir'e yoğun başvuru olmasını da mutlulukla karşıladığını belirten Başkan Soyer, "220 civarında başvuru olmuş. Çok büyük bir teveccüh var İzmir’e. Bununla gurur duyuyoruz. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tarihe yazılacak muazzam bir iş yaptı. 6’lı Masa denilen çalışma o kadar kıymetli ki… Bugün kıymetini bilmeyenler bile yarın kıymetini bilecek o kadar eminim ki. Demokrasinin ete kemiğe bürünmüş ve gerçekten en güzel uygulamalarından biri. Masadaki tüm liderlerin buna katkısı çok kıymetli. Bu demokrasi tutkusu ve bizi birbirimizden ayrıştıran uygulamaları bir kenara bırakıp herkesi kucaklayan bir çalışma. En güzel yani çok sayıda kadın var. Muazzam. Çok fazla genç var. Umutlanmak için çok sebep var" diye konuştu.

    KILIÇDAROĞLU SORUSU
    İzmir ile ilgili konularda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini dinleyip dinlemediği sorulan Soyer, "O kadar çok dinler ki… Onu yorduğunuzu sıktığınızı düşünürsünüz, kendinizi mahçup hissedersiniz ancak o devam eder. Demokrat birisi kendisi. Belki de en  kısa ifade biçimiyle demokrat olabilir" yanıtı verdi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum