"Kılıçdaroğlu adayımız! Türkiye'yi kurtaramayacağız ama partiyi kurtaracağız"

    "Kılıçdaroğlu adayımız! Türkiye'yi kurtaramayacağız ama partiyi kurtaracağız"
    25 Ocak 2023 - 16:02
    Cumhur İttifakı'nda aday Cumhurbaşkanı Erdoğan olarak açıklanırken, Millet İttifakı'nda ise aday belirsizliği sürüyor. Bu nedenle altılı masada sık sık adaylık krizi yaşanıyor. 

    CHP içinde Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu'nun adaylık yarışı içinde olduğu öne sürülürken, siyasi isimler sık sık Kılıçdaroğlu'nun adını zikrediyor. Tartışmalar devam ederken Gazeteci Levent Gültekin, 2 ay önce şahit olduğu bir diyaloğu canlı yayında anlattı.

    Halk TV'de yayınlanan 'İki Yorum' programına katılan Gültekin, 2017 referandumunda CHP'li üst düzey bir yetkilinin kullandığı cümleleri aktararak şöyle konuştu:
    "O kadar şey duyuyoruz, o kadar çok şeye şahit oluyoruz, dedikodudan bahsetmiyorum, teyit edilmiş konuşmalar. Mesela 2017 referandumunda 'İnşallah referandumdan evet çıkar da biz de Kılıçdaroğlu'ndan kurtuluruz' diyen kişi, şu anda Kemal Bey'in adaylığını organize ediyor. Aynı kişi iki ay önce ev sohbetinde, 'Kemal Bey'i aday yapıyoruz, muhtemelen Türkiye'yi kurtaramayacağız ama partiyi kurtaracağız' dediği; bunun bütün genel başkan yardımcılarına gittiği, Kemal Bey'e de gittiği ve kimsenin bir şey yapmadığı bir ortamda endişe duymaz mısınız?"

    YORUMLAR

    • 0 Yorum