Kent Koleji Cumhuriyetin 100. Yılını Öğretmenler Günü Balosu ile kutladı
  • Reklam

Kent Koleji Cumhuriyetin 100. Yılını Öğretmenler Günü Balosu ile kutladı

Kent Koleji Cumhuriyetin 100.yılını Öğretmenler Günü Balosu ile kutladık. Orduevinde düzenlenen ve geleneksel hale gelen muhteşem baloda öğretmenler keyifli zaman geçirdi.

Kent Koleji Cumhuriyetin 100. Yılını Öğretmenler Günü Balosu ile kutladı
30 Kasım 2023 - 16:39
Baloya beş kampüsten tam kadro katılan öğretmen ve çalışanlar bol sürprizli bir gece geçirdi. 



Kent Kolejinden Bir Hafta Yurtdışı Tatil Hediyesi Balonun heyecanla beklenen anı oldu.


 
Çekilişte bir hafta yurtdışı tatili, altın hediyeleri, Alaçatı’da bir otelde hafta sonu tatili, restoranda akşam yemeği, Güzelbahçe’de kahvaltı, cilt bakımları, hediye çekleri ve birçok büyük ödül sahiplerini buldu.



Geceyi heyecanlandıran yurtdışı tatil çekilişini Kent Koleji Yönetim Kurulu Üyesi E. Kültür Bakanı Sayın Prof. Dr. Suat Çağlayan ve Yönetim Kurulu Başkanı Hızır Murtezaoğlu gerçekleştirdi.



Yurtdışı tatili talihlisi Karşıyaka /Çiğli Kampüsünde görev yapan öğretmen oldu.

Altı kişiye altın çekilişleri İdari Mali İşler Genel Müdürü Nilgün Murtezaoğlu, Alsancak Kampüs Müdürü Deniz Murtezaoğlu Yaptı.



Balo plaket töreni ile devam etti. Öğretmenler plaketlerini Yönetim Kurulu Başkanı Hızır Murtezaoğlu, Kent Koleji Yönetim Kurulu Üyesi E. Kültür Bakanı Prof. Dr. Suat Çağlayan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ufuk Murtezaoğlu, E. Rektör ve Kent Koleji Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı Prof. Dr. Ahmet Bülend Göksel verdi.



Öğretmenler müzik eşliğinde akşam yemeği yiyip doyasıya eğlendiler. Cumhuriyetin öğretmenleri Kent Koleji Marşını hep birlikte söyleyerek geceyi noktaladılar.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum