Kendisini öldü göstermek için benzerini öldürdü

    Ailevi sorunlarından dolayı yeni bir hayata başlamak isteyen kadın, kendisini ölü göstermek için çok benzeyen bir genç kız buldu. 50 yerinden bıçakladığı kurbanın yanına kendi kimliğini koyan şahsın cinayeti kısa sürede ortaya çıktı.

    Kendisini öldü göstermek için benzerini öldürdü
    02 Şubat 2023 - 12:51

    Almanya’nın Ingolstadt kentindeki polis ekipleri, park halinde duran bir otomobilin içinde kadın cesedi buldu. 50 yerinden bıçaklandığı belirlenen kadının yanında çıkan kimlikle Irak asıllı Alman vatandaşı Sharaban K. olduğu belirlendi.

    NBC News’e açıklamalarda bulunan polis sözcüsü Andreas Aichele, 23 yaşındaki Sharaban K.’nin, alevi sorunlar yaşaması nedeniyle yeni bir hayata başlamayı planlayarak kendisine çok benzeyen bir kadını bulup öldürdüğünü açıkladı.

    Kurbanın asıl kimliği belli oldu

    Otopsiden sonra kurbanın, 23 yaşındaki Cezayirli bir güzellik blog yazarı olan Khadidja O. olduğu belirlendi.

    Polisin ortaya çıkardığı bilgiler sonrasında iki kadının da birbirine çok benzediği, ikisinin de esmer ve siyah uzun saçlı olduğu ve makyajlı hallerinin oldukça benzer olduğu aktarıldı.

    Polis Sözcüsü son olarak, “Suç silahı bulunamadı ama kanıtlar çok güçlüydü. Kurban 50’den fazla bıçak darbesiyle öldürüldü ve yüzü tanınmaz bir haldeydi.” ifadelerini kullandı.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum