Kendisine çirkin diyen takipçiye öyle bir cevap verdi ki..

    90'lı yılların unutulmaz şarkıcısı Burak Kut, magazin dünyasından uzak hayatına devam ederken 2011 yılında hayatını birleştirdiği Doktor Cansen Yeni Kut ile mutluluğunu ara ara sosyal medyadan hayranlarıyla paylaşıyor. Son paylaşımında takipçilerinden gelen yoruma şarkıcı Kut sessiz kalırken Dr. Cansen'den tokat gibi bir cevap geldi.

    Kendisine çirkin diyen takipçiye öyle bir cevap verdi ki..
    23 Aralık 2021 - 12:45
    Benimle Oynama isimli şarkısıyla yakaladığı çıkışın ardından geniş hayran kitlesine ulaşan Burak Kut, 2011 yılında Estetisyen Dr. Cansen Yeni ile hayatını paylaştı. Aynı yıl bir de kız çocuğu dünyaya getiren çift, sosyal medyada da ilgiyle takip ediliyor. Hem müziği, hem de oturaklı kişiliğiyle herkesi kendisine hayran bırakan ve Türkiye'nin "Bebetosu" lakabıyla anılan Kut, aynı zamanda en çok kıskanılan ünlüler arasında da yerini koruyor.

    Burak Kut'un eşi Cansen Yeni Kut ise son olarak takipçisinden gelen yoruma verdiği cevapla herkesin takdirini kazandı. 'Burak neden bu kadar çirkin bir kadınla evlendi bilmem ama gönül bu' şeklindeki yorumu cevapsız bırakmayan Dr. Kut, takipçisini şu ifadelerle cevapladı:

    "10 yaşından beri bir kadının eğitiminin önemli olduğunun bilincinde olup doktor olmam, genetikte, psikolojide doktora yapmam, 3 dil bilmem, yurt dışında sağlık şirketi kurup ülkeme faydalı olmam, ailem ve çocuğum dışında kimsenin ailesiyle ilgilenmemem… Bence bunların hiçbiri değildir. Allah çirkin şansı versin."

    YORUMLAR

    • 0 Yorum