Kemalpaşa Mola Evi'nde yıl sonu coşkusu
  • Reklam

Kemalpaşa Mola Evi'nde yıl sonu coşkusu

Özel gereksinimli bireyleri sosyal hayata entegre etmek amacıyla hizmetlerine devam eden Mola Evi’nin öğrencileri ve aileleri yıl sonu etkinliğinde bir araya geldi.

Kemalpaşa Mola Evi'nde yıl sonu coşkusu
12 Aralık 2023 - 16:42
Kemalpaşa Dere Mesire Yeri’nde düzenlenen etkinlikte Mola Evi öğrencileri tarafından hazırlanan resim ve el sanatları sergisi büyük beğeni toplarken, izciler grubu, müzik grubu ve ebeveynlerce oluşturulan folklor grubu sahne aldı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı etkinliğe; Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve Mola Evi aileleri katıldı.



‘’İNSAN ODAKLI ÇALIŞMALARIMIZIN MEYVELERİNİ ALMAYA DEVAM EDİYORUZ.’’ 
Etkinlikte konuşan Başkan Karakayalı, “Çocuklarımızın gelişimi ve mutluluğu için hizmete sunduğumuz Mola Evi ile her bir çocuğumuzun kendi benzersiz potansiyelini keşfetmesine ve geliştirmesine olanak sağlıyoruz. Mola Evi gibi birçok eğitim alanı ile insan odaklı çalışmalarımızın meyvesini almaya devam ediyoruz. Çocuklarımızın gelişimi ve mutluluklarıyla bizler de mutlu oluyoruz. Bu güzel etkinlikte bir araya gelerek, çocuklarımızın keyifli anlarına tanıklık ettik. Tüm öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.’’ Dedi.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum