Kemalpaşa'da karne etkinlikleri son buldu

    Kemalpaşa’da okulların tatile girmesiyle birlikte çocuklar için karne hediyesi kapsamında etkinlikler düzenlendi. Kemalpaşa Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler 5 farklı konumda vatandaşlar ile buluşarak çocuklara keyifli anlar yaşattı. ​​​​​​​

    Kemalpaşa'da karne etkinlikleri son buldu
    01 Şubat 2024 - 15:26
    Kemalpaşa Belediyesi; karne etkinlikleri kapsamında 28 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında Bağyurdu, Armutlu, Ören, Kızılca ve Ulucak Mahallelerinde tiyatro, oyun alanları, yüz boyama ve maskotlu etkinlikler organize etti. 5 farklı konumda sırasıyla ‘’Masallar Sokağı, Masal Karnavalı, İzmir Clown Sirki, Asterix ve Oburix Tembelliğe Karşı, Hayvanlar Çiftliği’’ tiyatroları çocuklarla buluştu. Ücretsiz gerçekleşen organizasyonda çocuklara popcorn, pamuk şeker, sosis balon dağıtılarak maskotlar eşliğinde yüz boyama etkinliği ve oyun alanı da kuruldu.


    Etkinliklere Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Belediye Başkan Yardımcısı Nejat Özden, Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katılım gösterirken; Kemalpaşalı çocuklar doyasıya eğlendi.


    Etkinlikte çocuklarla bir araya gelerek vakit geçiren Başkan Karakayalı, ‘’Okulların tatile girmesiyle birlikte ilçemiz çocuklarına karne hediyesi vermek istedik. Çocuklarımızla böyle bir etkinlikte buluşup heyecanlarına ortak olduğum için çok mutluyum. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Gerçekleştirdiğimiz organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza, katılım gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.’’ dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum