Kemalpaşa Belediyesi'nden 'TİS' sevinci!

    Kemalpaşa Belediyesi'nden 'TİS' sevinci!

    113 memuru kapsayan toplu iş sözleşmesi, Kemalpaşa Belediyesi ve Tüm Bel-Sen arasında gerçekleşti. 

    Kemalpaşa Belediyesi'nden 'TİS' sevinci!
    12 Ocak 2024 - 09:12
    İş sözleşmesi kapsamında bir araya gelen Kemalpaşa Belediyesi ve Tüm Bel-Sen, imzaları atarak sözleşmeyi gerçekleştirdi. Ölüm ve evlilik yardımlarının yanı sıra engelli çocuğu olan ailelere toplu sözleşme miktarının %10’u kadar fazla oran belirlendi. 



    İmza törenine Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Belediye Başkan Yardımcıları, Tüm Bel-Sen 2 Nolu İzmir Şube Başkanı Nihat Filiz, Tüm Bel-Sen 2 Nolu Şube Sekreteri Nurcan Hükenek ve belediye bünyesinde çalışan tüm memur personel katılım sağladı.



    Sözleşme hakkında konuşan Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, ‘’Ekonominin günden güne daha kötüye gittiği bu günlerde, ilk günden itibaren omuz omuza çalıştığımız arkadaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. İmkanlarımız doğrultusunda mesai arkadaşlarımızın daha iyi şartlarda çalışması ve daha yüksek maaş alması adına bu sözleşmeyi imzaladık. İsteriz ki herkes hakkını alsın, daha iyi imkanlarla çalışsın. 
    İlerleyen süreçte taşeron işçilerimize de en yüksek oranı sağlamaya çalışıp, onların da yüzlerini güldüreceğiz. Toplu iş sözleşmesinin herkese hayırlı olmasını diliyorum.’’ ifadelerini belirtti.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum