Kemalpaşa adayı ilçe örgütüyle buluştu

    Cumhuriyet Halk Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen kahvaltı programında birlik beraberlik mesajı verildi.

    Kemalpaşa adayı ilçe örgütüyle buluştu
    02 Şubat 2024 - 13:35 - Güncelleme: 02 Şubat 2024 - 13:45
    Cumhuriyet Halk Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanlığı tarafından, yaklaşan yerel seçimler öncesinde Nazarköy’de kahvaltı programı düzenlendi. Birlik, beraberlik mesajlarının verildiği programa Cumhuriyet Halk Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanı ve yönetimi ile birlikte, CHP Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen, önceki dönem ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve belediye başkan aday adayları katıldı.


    Programa katılımları dolayısıyla herkese ayrı ayrı teşekkür eden CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, bu ve buna benzer buluşmalar ile birlik beraberliğin arttığını, dayanışmanın en yüksek seviyelere ulaştığını söyledi.


    Başkan Yılmaz’ın ardından konuşan CHP Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen konuşmasında; ‘’Doğup büyüdüğüm ilçem olan Kemalpaşa’ya hizmet için yola çıktım. Bu yolu Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında hep birlikte yürüyeceğiz ve partimizi Kemalpaşa’da yeniden zafere taşıyacağız. Siyasete atıldığım günden itibaren birçok insana dokunma şansına ulaştım ve toplum yararına işler yaptım. Edindiğim tecrübeleri daha ileriye taşımak istiyorum. Bugün bizleri bu organizasyon ile bir araya getiren ilçe başkanımıza ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık’’ İfadelerine yer verdi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum